Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου”

"Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου"
Μέχρι… σκασμού ταΐζει τα παιδιά της μια παχύσαρκη μητέρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο λόγος για τη Cynthia Williams η οποία σε καθημερινή βάση δίνει στον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew να φάνε ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα.

Οι δύο νέοι έχουν φτάσει να ζυγίζουν μαζί λίγο παραπάνω από μισό τόνο, 544 κιλά.

Η Williams παλιότερα παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας των κιλών της, μια και είχε υψηλή πίεση και διαβήτη. Η γυναίκα τότε έκανε γαστρική χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να σωθεί και να χάσει πολλά κιλά.
Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τη μητέρα πως αν τα παιδιά της συνεχίσουν να τρώνε τέτοια ποιότητα και ποσότητα φαγητού τότε θα πεθάνουν.
“Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας.
Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα. Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο.
Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό”, είπε στην Daily Mail η Cynthia Williams.
Πηγή: cosmo.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Μαλακά μπισκότα βρώμης με μήλο χωρίς ζάχαρη & γλουτένη

  Υλικά  23 μπισκότα 3 κούπες  βρώμη 1 μεγάλο  ή 2 μικρά μήλα 3 κ.σ.  μέλι 1 κ.σ.  κανέλα 2 κ.σ.  λιναρόσπορο σπασμένο 1 κ.σ.  σπόροι chia 2 κ.σ.  σταφίδες μαύρες 6-7 κ.σ.  ελαιόλαδο 1/2 κούπα  περίπου νερό ή χυμό πορτοκαλιού Εκτέλεση Βάζουμε στο multi την βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη. Μεταφέρουμε σε ένα βαθύ σκεύος και λιώνουμε στο multi τα μήλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τον χυμό ή νερό το αφήνουμε στο τέλος και το ρίχνουμε σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που κολλάει μεν αλλά πλάθεται σε μπαλάκια. Πλάθουμε μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με βρεγμένο ελαφρά χέρι να γίνουν πλατιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, σε μεσαία σχάρα για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν. Καλή επιτυχία https://cookpad.com/gr/sintages/14556088-malaka-mpiskota-bromis-me-milo-xoris-zaxari-glouteni Η μαγεία της μαγειρικής είναι το βλέμμα και το χαμόγελο των ανθρώπων που γεύονται τα πιάτα.