Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Christmas Disaster! Tελικά έφαγες τα πάντα... Τι να κάνεις για να μην σου μείνουν τα κιλά!

Για να μην σου βγει η διασκέδαση "ξινή" ακολούθησε τις οδηγίες της διαιτολόγου για να μην πάρεις ούτε γραμμάριο από το βράδυ του Ρεβεγιόν.

Μια φορά έχουμε Χριστούγεννα. Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκες και το... έριξες έξω! Δοκίμασες όλες τις λιχουδιές. Έβαλες extra γαλοπούλα και γέμιση! Απόλαυσες τα υπέροχα γλυκά και τσούγκρισες αρκετές φορές με το ποτηράκι το κρασί σου! Και πολύ καλά έκανες...

Σήμερα όμως ξημερώνει μια καινούρια μέρα... και πρέπει να "οργανωθείς", να εκμεταλλευθείς το μεσοδιάστημα -ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά- ώστε και να μην σου μείνουν έξτρα κιλά και να μπορέσεις να απολαύσεις την επόμενη... κραιπάλη!

Για να μην σου βγει η διασκέδαση "ξινή" λοιπόν ακολούθησε τις οδηγίες της διαιτολόγου για να μην πάρεις ούτε γραμμάριο από το βράδυ του Ρεβεγιόν.

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη σου δίνει το σχέδιο για να αποφύγεις τα περιττά κιλά, να "απαρνηθείς" τα παχυντικά γλυκά και να μειώσεις το αλκόολ! Για λίγο, ώστε να μην το μετανιώσεις μετά τις γιορτές...

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
Δεν είναι αργά για να λάβεις τα μέτρα σου και να μην μείνει στο σώμα σου κανένα χριστουγεννιάτικο σημάδι. Αρκεί να ακολουθήσεις τρεις βασικούς κανόνες:

1. Απόφυγε δίαιτες μονοφαγίας, οι οποίες στερούνται θρεπτικών συστατικών, εξαντλούν τον οργανισμό και οδηγούν τελικά και πάλι σε καταστάσεις υπερφαγίας.

2. Μην πανικοβάλεσαι: τα κιλά των εορτών είναι προσωρινά, δεν έχουν αφομοιωθεί στο σώμα και μπορείς εύκολα και γρήγορα να απαλλαγείς από αυτά.

3. Φρόντισε απλά να επιστρέψεις σε πιο ισορροπημένη διατροφή! Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό.

 http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου