Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Τι να περιμένεις από τις κρέμες αντιγήρανσης

Image and video hosting by TinyPic
Τις χρησιμοποιείς καιρό και αναρωτιέσαι πότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα και τι ακριβώς μπορείς να περιμένεις από αυτές;


Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα από τις κρέμες αντιγήρανσης εξαρτώνται από τις...

ανάγκες της επιδερμίδας σου και το στόχο που έχεις θέσει προκειμένου να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες σου.

*Πρώτα θα βελτιωθούν ο τόνος και υφή της επιδερμίδας σου. Οι ανομοιομορφίες του δέρματος και η θαμπάδα είναι τα πρόωρα σημάδια της γήρανσης. Μπορούν όμως εύκολα να αντιμετωπιστούν, γιατί εμφανίζονται στην εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα με τις κρέμες αντιγήρανσης που χρησιμοποιείς, δώσε έμφαση στον τακτικό καθαρισμό και στα προϊόντα πίλινγκ. Το πρόγραμμα αυτό θα σε βοηθήσει να εξαλείψεις τις ατέλειες μέσα σε ένα μήνα.

*Για να μαλακώσουν οι γραμμές και οι ρυτίδες απαιτείται περισσότερος χρόνος (6 εβδομάδες περίπου), γιατί αναπτύσσονται στη μεσαία στιβάδα της επιδερμίδας. Συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και η ρετινόλη, που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα, ενεργοποιούν τη δραστηριότητα των κυττάρων και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου (η καταστροφή του είναι η πρώτη αιτία για τη δημιουργία ρυτίδων). Για να επιταχύνεις τη διαδικασία της αντιγήρανσης και να μειώσεις τις ρυτίδες, χρησιμοποίησε τις κατάλληλες κρέμες πρωί και βράδυ.
www.shape.gr

Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/09/blog-post_5044.html#ixzz1ZbGY9tFK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου