Σας προτείνουμε να μη χάσετε με τίποτα την επίσκεψή σας σε αρχαιολογικούς χώρους για να απολαύσετε το υπέροχο αυγουστιάτικο φεγγάρι. Τα συναισθήματα που θα σας εκδηλωθούν δεν περιγράφονται. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Ακρόπολη, Σούνιο,και άλλοι αρχαιολογικοί χώροι ανά την Ελλάδα θα παραμείνουν ανοιχτοί και μετά
τη δύση του ήλιου, έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το φως της πανσελήνου θα φωτίσει τα αρχαία μνημεία και εμείς μπορούμε,
για μία φορά το χρόνο, να είμαστε εκεί για το μυσταγωγικό θέαμα. Μη το χάσετε!
28 comments 1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου