Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Θέλω να εκφράσω μια από τις απορίες που μου δημιουργούνται παρακολουθώντας την αγανάκτηση στου κόσμου να κορυφώνεται και να εκδηλώνεται με την παρουσία του στο Σύνταγμα. Μια απλή απορία. Μήπως ακόμα και αυτή η αντίδραση είναι "κατευθυνόμενη". Να σας πω τι εννοώ. Ο κόσμος
σίγουρα είναι αγανακτισμένος και γι' αυτό το κάνει, όμως στο παρελθόν έχουμε δει ότι κάθε πορεία, διαμαρτυρία, γεγονός που έχει να κάνει με συγκεντρώσεις, στο τέλος καταλήγει σε μάχη. Δηλαδή κάτι γίνεται και από κάπου ξεφυτρώνουν οι λεγόμενοι αναρχικοί και άλλοι που δημιουργούν επεισόδεια, θύματα, καταστροφές, και ξεκινά ο ανταρτοπόλεμος και το κυνήγι κλέφτη και αστυνόμου. Αν τους πολιτικούς μας δεν τους εξυπηρετούσε κάπως αυτή η διαμαρτυρία θα είχαμε δει κάτι που θα παραπέμπει σε κλίμα τρομοκρατίας προκειμένου να αποθαρρύνουν με το φόβο τους πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα. Όμως όχι. Πιστεύω ότι οι πολιτικοί θέλουν τις εκλογές για να μπορέσει η νέα υβριδική κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί να μας γ......ει αλύπητα. Ως τότε μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι δημοκρατικοί και μας αφουγκράζονται. Μέσα τους γελάνε και τρίβουν τα χέρια τους για αυτό που θα επακολουθήσει. Εκλογές, κυβέρνηση οικουμενική, εσείς μας το ζητήσατε, εσείς τη βγάλατε και τι άλλο μπορείτε να πάρετε εκτός από σκληρά επώδυνα μέτρα που οδηγούν στην εξαθλίωσή σας. Για να γίνει ανάσταση χρειάζεται επανάσταση όμως στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται η επανάσταση αυτή να δοθεί με άλλα μέσα και όχι κατά την γνώμη μου με επίθεση στους ανίκανους που μας κυβερνούν αλλά σε ευρύτερο παγκόσμιο επίπεδο από όλους τους λαούς. Για παράδειγμα γιατί δεν αποσύρουμε ότι έχουμε στις τράπεζες;

exoenavaros

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα