Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επιτέλους ξυπνήσει και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας! Είναι πασιφανές πλέον πως το κεφάλαιο κάνει κουμάντο στα πάντα, και όσο περνάει ο καιρός, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι ελέγχου των συνειδήσεων και του ανθρώπου. Δεν τους φτάνουν πλέον οι νόμοι και τα μονοπώλια, η κυριαρχία τους γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική, έχοντας πλέον δυο πανίσχυρα εργαλεία στα χέρια τους : την βιοτεχνολογία και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.
Η βιοτεχνολογία, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, έχει γεμίσει τον κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα τα οποία αναπαράγονται και διασπείρουν το DNA τους παντού! Είναι η πρώτη γραμμή πειραμάτων, για τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA και την υποταγή του σε συμφέροντα της Νέας Εποχής.
Είναι τυχαίο, νομίζεις, πως οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως το ίδιο και οι ιώσεις; Αλλά για αυτό υπάρχει λύση, τα εμβόλια που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν! Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ασταμάτητοι κολοσσοί, συνεχίζουν να παράγουν φάρμακα που δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια των ασθενειών, αλλά τα συμπτώματα. Έτσι, οι άνθρωποι είναι μόνιμα άρρωστοι και πληρώνουν για θεραπείες που απλά συντηρούν τις αρρώστιες τους. Κρύβουν τις θεραπείες που έχουν για τον καρκίνο και το AIDS, για να μην πούμε πως ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν αυτές τις παθήσεις! Εφευρίσκουν νέα ψυχιατρικά σύνδρομα και φτιάχνουν για αυτά καινούργια φάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει πως
δρουν! Είναι πάλι τυχαίο, νομίζεις, πως μας λένε πως αυξήθηκαν οι ψυχιατρικές παθήσεις και φτιάχνουν φάρμακα που επιδρούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο;
Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όπως θα δεις παρακάτω. Διοχετεύουν στην αγορά εκτρώματα της βιοτεχνολογίας που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνα και τι θα προκαλέσουν στο οικοσύστημα. Τολμάνε και βάζουν χέρι στο ανθρώπινο DNA, βιάζοντας πραγματικά την φύση. Θέλουν φυσικά να επέλθει η Νέα Εποχή, όπου τα εβραιοκρατούμενα μασονικά lobby θα κυριαρχήσουν επί του πλανήτη. Παρακάτω θα δεις μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν τέτοιες εταιρίες: σκέψου πως αυτά τολμάνε και τα εμφανίζουν δημόσια — ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν σε μυστικά εργαστήρια!
Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!
Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!

Genpets

Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία “Bio- Genica” ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της “μικροένεσης ζυγώτη” με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
Τα Genpets έρχονται συσκευασμένα σε πλαστικό, σε κατάσταση στάσης (δηλαδή σαν σε πάγο!), και έχουν αποτρόπαια όψη: ζαρωμένα, άτριχα, με ανύπαρκτα γεννητικά όργανα — σου θυμίζουν τον ξεμωραμένο γεροξούρα παππού σου!  Κάθε Genpet περιλαμβάνει στην συσκευασία του manual οδηγιών, έναν μίνι καρδιογράφο και ένδειξη φρεσκάδας, για να γνωρίζεις αν είναι ζωντανό όταν το αγοράσεις.
Το πραγματικά τρομακτικό όμως είναι πως μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα του Genpet σου: έρχονται με χρωματικό κώδικα όπου το κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ο έλεγχος της συμπεριφοράς τους γίνεται μέσω τις τροφής όπου η εταιρία λέει πως βάζει ειδικές ουσίες για να τα κρατάει πειθήνια και να υπακούν πάντα τον αγοραστή. Επίσης εκτός του ότι τα γονίδιά τους είναι πειραγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα, αν τους δώσεις διαφορετική τροφή από αυτήν που παρέχει η εταιρία να πεθαίνουν κατευθείαν! Έτσι είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις συνεχώς ειδική τροφή από την εταιρία.
Πέραν τούτου, έρχονται σε δύο εκδόσεις: η μία είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε το Genpet να έχει χρόνο ζωής ένα έτος και η άλλη τρία έτη! Μήπως αυτές οι τεχνικές έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται και για τον έλεγχο του ανθρώπου; Τι συναισθηματικό αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά η όψη του και τι αντίκτυπο θα έχει ο προγραμματισμένος θάνατος αυτού του “κατοικίδιου”;
Δείτε εδώ και εδώ, τα χαρακτηριστικά αυτών των “παιχνιδιών” και το manual που τα συνοδεύει αντίστοιχα. Θα αφήνατε τα παιδιά σας να παίξουν με ένα τέτοιο έκτρωμα;
'Έχει περάσει η εποχή που σου κρύβαν μυστικά! Τώρα σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα: εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ή εταιρία Newstead Pharmaceuticals για να αναμιγνύει το DNA των ζώων και να φτιάχνει καινούργια είδη!
'Έχει περάσει η εποχή που σου κρύβαν μυστικά! Τώρα σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα: εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ή εταιρία Newstead Pharmaceuticals για να αναμιγνύει το DNA των ζώων και να φτιάχνει καινούργια είδη!

Newstead Pharmaceuticals

Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Η Newstead Pharmaceuticals είναι μια εταιρία γίγαντας στον χώρο της βιοτεχνολογίας στην οποία ανήκει η γνωστή εταιρία Monsanto. Αναρωτιέσαι τι κάνει η εταιρία αυτή; Αυτό που κάνει είναι να παίρνει DNA από διάφορα ζώα και φυτά, να τα ανακατεύει και να φτιάχνει ένα έμβρυο, το οποίο μετά εμφυτεύεται σε τεχνητή μήτρα.  Το αφήνουν να μεγαλώσει και όταν ωριμάσει το κρατάνε ζωντανό σε ειδικά κλουβιά έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν το αίμα του.
Το αίμα αυτών των πλασμάτων περιέχει μια νέα πρωτεΐνη που ονομάζεται CD-356 και δεν υπάρχει σε κανένα ζώο ή φυτό του πλανήτη, δηλαδή είναι εντελώς συνθετική!  Μετά περνάνε αυτήν την πρωτεΐνη σε ζώα, όπως σε αγελάδες,  έτσι ώστε να παράγουν καινούργια φάρμακα — αγελάδες τις οποίες εσύ και εγώ αργότερα θα φάμε.
Δυο εργαζόμενοι αυτής της εταιρίας έχουν το δικό τους blog, και εκεί μπορείς να δεις τι είδους πειράματα κάνουν στο εργαστήριο. Εδώ μπορείς να δεις επίσης μια εικόνα του εμβρύου πως μοιάζει όταν βγαίνει από την τεχνητή μήτρα, είναι ένα κουκούλι το οποίο ωριμάζει μέχρι να γίνει ένας οργανισμός χωρίς μάτια και πόδια (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ κάνεις click το link αν έχεις ευαίσθητο στομάχι ή αν τρομάζεις εύκολα!). Τι θα συμβεί αν αυτά τα όντα αφεθούν ελεύθερα στην φύση; Μήπως αυτά τα πειράματα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου;
Τρομαχτικές επίσης είναι και οι προεκτάσεις της τεχνητής μήτρας που ονομάζουν BETI (BIOMECHANICAL EXTRAUTERO THERMAL INCUBATOR). Μπορεί μέσα της να μεγαλώσει οποιοσδήποτε οργανισμός, ακόμα και άνθρωπος, διότι μιμείται τις συνθήκες της πραγματικής μήτρας και μπορεί να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φιλοξενήσει οποιοδήποτε είδος. Μήπως αφαιρεί το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην κυοφόρηση; Μήπως είναι το πρώτο βήμα ώστε τα παιδιά του μέλλοντος να μεγαλώνουν μέσα σε τέτοια κατασκευάσματα;

Μπορείς να γίνεις και εσύ τέρας! Η εταιρία "Human Upgrades" υπόσχεται να...σε απαλλάξει από καθετί ανθρώπινο!

Human Upgrades

Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Ξεχάστε τους ανθρώπους όπως τους γνωρίζατε ως τώρα. Αν θεωρείς πως τα τατουάζ και τα piercing είναι ξεπερασμένα, τότε αυτή η εταιρία μπορεί να σου παρέχει ακόμα πιο extreme τρόπους τροποποίησης του σώματός σου. Εδώ το ποτήρι ξεχειλίζει διότι παρεμβαίνουν κατευθείαν στον άνθρωπο: ειδικεύονται σε extreme πλαστικές χειρουργικές, ακόμα και σε “χειρουργική DNA” που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Τα προϊόντα τους χωρίζονται σε 4 σειρές: Simplicity, Lust, High-tech και Victory. H σειρά Simplicity περιέχει τροποποίηση της μύτης, όπου την κάνουν να έχει μόνο ένα ρουθούνι, των αυτιών και των δοντιών. Η σειρά Lust περιλαμβάνει ερωτικές τροποποιήσεις, όπως η δημιουργία παραπάνω ρωγών ή αιδοιοπλαστική για την αφαίρεση των μικρών χειλιών. Η σειρά Hi-tech περιλαμβάνει μηχανικά προσθετικά, όπως ειδικές κεραίες που συνδέονται με τον εγκέφαλο για τηλεχειρισμό συσκευών. Τέλος, η σειρά Victory είναι η πιο τρομαχτική από όλες: περιλαμβάνει δημιουργία πλήρως λειτουργικού έκτου δακτύλου, όπως επίσης και δημιουργία μεμβρανών στα χέρια σαν αυτές που έχουν τα αμφίβια!
Όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, τα παραπάνω μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές. Ποιος ξέρει άραγε τι άλλα μπορούν να κάνουν που δεν τα ανακοινώνουν επίσημα!

Ανταλλακτικά για κάθε μέλος του σώματός σου: ο κατάλογος της εταιρίας "Union" δείχνει πως μπορεί να σε μετατρέψει σε "ρομπότ" αλλάζοντας τα πραγματικά σου όργανα με τεχνητά!

The Union

Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Όταν ο Άσιμος φώναζε για “ρομποτανθρωπομήχανση” κανένας δεν τον άκουγε και τον περνούσαν για τρελό. Οι εξελίξεις έρχονται να τον δικαιώσουν: η εταιρία Union κατασκευάζει και εμφυτεύει μηχανικά ανθρώπινα όργανα. Η σειρά της περιλαμβάνει μηχανικές καρδιές, μηχανικά χέρια, μηχανικά νεφρά και συκώτι, όπως επίσης και μηχανικές προσθήκες για την σπονδυλική στήλη και τεχνητά μάτια. Ο πλήρης κατάλογος μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα τους.
Το ιδιαίτερο με αυτά είναι πως δεν είναι σαν τα ανθρώπινα όργανα. H λειτουργία τους είναι κατά πολύ βελτιωμένη, με αποτέλεσμα να μπορούν να έχουν στρατιωτικές εφαρμογές. Για παράδειγμα τα τεχνητά μάτια έχουν ικανότητα Zoom, όπως επίσης και πολύ καλύτερη όραση από την ανθρώπινη. Τα χέρια μπορούν να ρυθμιστούν για υπεράνθρωπη δύναμη και οι παλμοί τις καρδιάς να ρυθμιστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ένας αθλητής ή στρατιώτης καλύτερη επίδοση από ότι θα μπορούσε να έχει ποτέ ένας άνθρωπος!
Το πραγματικά τρομαχτικό είναι ότι κάθε τέτοιο όργανο έχει ειδικό barcode και ειδικό chip ώστε να μπορεί να ανιχνευτεί από την εταιρία σε μεγάλες αποστάσεις και πιθανότατα να μπορούν να παρεμβληθούν στην λειτουργία τους με τηλεχειρισμό!
Πέραν αυτών, φαίνεται πως οι πρακτικές τις εταιρίας είναι βάρβαρες. Τα όργανα αυτά είναι πανάκριβα και πολλοί μπορούν να τα αγοράσουν μόνο με δόσεις που θα πληρώνουν για όλη τους την ζωή! Υπάρχουν φήμες πως αν κάποιος δεν πληρώσει τις δόσεις του αφαιρούν το όργανο και τον αφήνουν να πεθάνει: η αποκάλυψη αυτή έγινε από ένα group αποτελούμενο από Hackers που ονομάζονται “Union Bombers” — οι οποίοι έκαναν hack την ιστοσελίδα της εταιρίας φτιάχνοντας μια μυστική ιστοσελίδα που λέει όλη την αλήθεια για την Union. Επισκέψου την εδώ, προτού την κατεβάσουν!
Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν περίτρανα πως υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο για την υποδούλωση των ανθρώπων. Σιγά-σιγά μας συνηθίζουν στα μεταλλαγμένα ώστε να τα θεωρούμε φυσιολογικά, αρχίζοντας από τα παιδιά που είναι η πιο ευαίσθητη και εύπλαστη ομάδα. Μας κάνουν να ξεχνάμε τι είναι φυσιολογικό και να αλλάζουμε το σώμα μας με έναν τρόπο που η φύση δεν έχει προβλέψει! Έτσι, θα ξεχάσουμε πως είναι να είσαι άνθρωπος!
Γράφοντας τα παραπάνω το κεφάλι μου άρχισε να βουίζει, δεν τα χωράει ο νους μου. Μια προειδοποιητική φωνούλα μέσα μου, μου μιλάει κωδικοποιημένα: “πρώτο γράμμα, της πρώτης λέξης , της κάθε φωτογραφικής λεζάντας“… Τι να σημαίνει άραγε;
fridge.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα