Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όσα θέλουν οι γυναίκες!


Αναζητούν άνδρα έξυπνο, ειλικρινή, που να νοιάζεται για την εμφάνισή του, αλλά και για τις καλύτερες συνθήκες συμβίωσής τους.

Διαβάζοντας τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που έγινε στη Γερμανία, όπου ρωτήθηκαν περισσότερες από 1.000 γυναίκες, διαπίστωσα με έκπληξη ότι σχεδόν όλες οι ερωτηθείσες θα ήθελαν να είχαν μια αισθηματική, συντροφική, ερωτική σχέση... «με τον κολλητό μου».
Έχοντας παρακολουθήσει τη ζωή του στενότερου φίλου μου από κοντά, τον θεωρώ πολύ αξιόπιστο μάρτυρα. Σπάνια είχε αποτυχίες στις γυναίκες! Αντιθέτως, οι περισσότερες με ευχαρίστηση ανταποκρίνονταν στο ερωτικό του κάλεσμα.
Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφος, ούτε ήταν ποτέ τόσο οικονομικά εύρωστος, ώστε αυτό να αποτελεί κινητήριο λόγο για να προσελκύει τις γυναίκες. Όμως είναι έξυπνος, αξιοπρεπής, πνευματώδης, με σπινθηροβόλο βλέμμα, ευγενικός και άριστος συνοδός. Είναι πάντα καθαρός και ντυμένος κομψά.
Δεν προσπάθησε ποτέ να ρίξει θηλυκό με... όπλο το επάγγελμά του, ούτε να εντυπωσιάσει με ιστορίες από αυτό, αν και του έχουν συμβεί πολλά και ενδιαφέροντα. Εξαιτίας, μάλιστα, της εύκολης αποδοχής του από τις γυναίκες, είχε τη δυνατότητα να ψάχνει πάντα για μια καλύτερη σύντροφο.
Γιατί αναλύω με λεπτομέρειες τα χαρίσματα του «κολλητού» μου; Διότι διαβάζοντας τη δημοσκόπηση, που αναφέρω παραπάνω, ένιωσα λες και γινόταν λόγος για τον τύπο του. Συγκεκριμένα, 9 στις 10 από τις γυναίκες που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι προτιμούν να έχουν δίπλα τους έναν έξυπνο άνδρα παρά έναν όμορφο. 
Επίσης, 6 στις 10 θέλουν περισσότερο ένα σύντροφο που να νοιάζεται για το σπίτι και τις καθημερινές υποθέσεις της συμβίωσής τους παρά έναν απλά καλό εραστή. Επιπροσθέτως, 3 στις 4 επιθυμούν έναν άνδρα που να μιλάει ειλικρινά και με άνεση για το πώς νιώθει, ενώ 9 στις 10 θεωρούν σπουδαίο προσόν το να προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση. 
Τέλος, η καριέρα και η καθημερινότητα στη δουλειά του τις ενδιαφέρει πολύ λιγότερο από όσο νομίζουμε.
Όταν, λοιπόν, διάβασα τα παραπάνω στοιχεία, ο συσχετισμός με τον «κολλητό» μου ήταν αναπόφευκτος. Πρέπει πάντως να σημειώσω και μια σημαντική... παρενέργεια στην ευκολία τού να προσεγγίζει και να επιχειρεί σχέση με μια γυναίκα: Με δεδομένο αυτό, αλλά και ότι καμία συντροφική σχέση δεν έχει μόνο αρετές -το αντίθετο μάλιστα- επέλεγε συχνά τη διάλυση μιας σχέσης, προς αναζήτηση νέας και καλύτερης. 
Το αποτέλεσμα; Τρεις γάμοι, δύο διαζύγια και πολλές ενδιάμεσες αποτυχημένες απόπειρες! Δεν ξέρω αν ακόμη έχει καταλάβει ότι σε μια σχέση πολύ περισσότερο είναι το κουπί και λιγότερος ο ούριος άνεμος, που επιτρέπει το ξένοιαστο και άκοπο ταξίδι

Σχόλια

  1. Ενδιαφέρον άρθρο. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι αναγκαία η κατανάλωση , πάνω απ όλα , του καθαρού νερου. Γιαυτό το να χρησιμοποιήσουμε
    πχ. τα φιλτρα νερου νομίζω ότι ειναι πλέον απαραίτητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα