Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Λίγες μέρες μόνο πριν από την έναρξη!
Ένα εξαιρετικά όμορφο Διεθνές Αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει η χώρα μας για πρώτη φορά!

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για Όλους (UESpT),
διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας τους Παγκόσμιους Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+. Οι αγώνες προβάλλουν το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα, και ότι όσοι εμπνέονται από τον αθλητισμό και αγωνίζονται με την καρδιά και την ψυχή είναι πάντα Πρωταθλητές. Οι παγκόσμιοι Αγώνες Άθλησης για Όλους 50+ είναι μια αθλητική διοργάνωση με έντονο κοινωνικό και περιβαλλοντικό προσανατολισμό. Δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους ηλικίας άνω των 50 ετών να συμμετάσχουν σε αθλήματα και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, να εμπλουτίσουν την καθημερινότητά τους και να διατηρηθούν σωματικά και πνευματικά δραστήριοι.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017 και το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνιστικά αθλήματα όπως Αγώνες Δρόμου και Nording Walking (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. Αγώνας οικογένειας, 1 χλμ. Αγώνας παίδων), Αντισφαίριση, Βελάκια, Πετοσφαίριση Άμμου, Γκολφ, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Κολύμβηση, Μπάσκετ 3x3, Μπόουλινγκ, Μπριτζ, Ποδόσφαιρο όσφαιρο 5x5, Σκάκι, Τοξοβολία.
 World Senior Games 2017 | Greece World Senior Games 2017 | Greece
The World Senior Games 2017 will be held in Athens on June 2017 providing to Senior Athletes (50+) the chance to...


Η αξία της ενασχόλησης με την αθλητική δραστηριότητα ως μέσο προαγωγής της υγείας είναι ανεκτίμητη. Μεταξύ των άλλων οι αθλητές θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για όλους μας καθώς με την προσωπική τους ιστορία θα μας παρακινήσουν να βρούμε το κομμάτι εκείνο που μας ταιριάζει και μας οδηγεί σε ένα δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής.  Αυτή τη χρονιά ο γηραιότερος αθλητής θα είναι 100 ετών!!

Οι Αγώνες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και στην οικονομία της περιοχής. Ο τουρισμός είναι ο κλάδος που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα και τι πιο όμορφο να συνδυάσουμε τα ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά της περιοχής, με τη δραστηριότητα, τη περιπέτεια, τη χαρά την κοινωνικοποίηση. Σημασία έχει η συμμετοχή!

Δεν έχει σημασία η φυλή, το φύλλο, το κοινωνικό στρώμα ή θρησκεία. 


Καταχωρήστε σήμερα τη συμμετοχή σας στο https://www.worldseniorgames.org/register-gr, φέρτε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας και ζήστε τη μαγεία των Παγκόσμιων Αγώνων Άθλησης για Όλους! Eνημερωθείτε και πάρτε μέρος στις κοινωνικές δραστηριότητες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου