Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Νερό με μέλι κάθε πρωί

Ίσως έχετε ακούσει πως μόνο το νερό με λεμόνι κάθε πρωί είναι ευεργετικό και έχει πλεονεκτήματα για την υγεία. Σας λέμε όμως πως και το νερό με μέλι μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη. Όσα αρνητικά και αν σκέφτεστε για το μέλι (ζάχαρη, πολύ γλυκό) θα πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας γιατί πραγματικά είναι καλό για εσάς. Δείτε λοιπόν τι θα συμβεί αν αρχίσετε να πίνετε ένα ποτήρι  νερό με μέλι κάθε πρωί.
Θα ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
To μέλι έχει κάποιες εντυπωσιακές ιδιότητες για τόνωση του συστήματός σας. Είναι γεμάτο ένζυμα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που θα σας προστατέψουν από τυχόν βακτήρια.
Θα απομακρύνει τις τοξίνες

Το μέλι και το ζεστό νερό αποτελεί έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς για την αποβολή των "αποβλήτων" από τον οργανισμό σας. Πείτε αντίο στις τοξίνες. Επίσης η προσθήκη λεμονιού θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Θα κάνει το δέρμα σας πιο καθαρό
Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό το οποίο σημαίνει ότι βοηθά, χάρη στις αντιβακτηριακές ιδιότητές του, να κρατήσει το δέρμα σας καθαρό.
Θα χάσετε βάρος
Η πρώτη σας σκέψη σχετικά με το μέλι θα είναι πως υπάρχει ζάχαρη μέσα σε αυτό. Ναι υπάρχει ζάχαρη, αλλά είναι τελείως διαφορετική από την λευκή ζάχαρη. Στο μέλι υπάρχει φυσική ζάχαρη με φυσικά σάκχαρα που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε την καθημερινή σας επιθυμία για γλυκές λιχουδιές. Επίσης το μέλι με το νερό θα σας βοηθήσει να σώζετε 64% περισσότερες θερμίδες.
Βοηθάει στην πρόληψη καρδιακών παθήσεων
Τα φλαβονοειδή και τα αντιοξειδωτικά στο μέλι βοηθούν στην πρόληψη και την μείωση του κινδύνου των καρδιακών παθήσεων. Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέλι επιβραδύνει τη διαδικασία οξείδωσης της κακής χοληστερόλης στο ανθρώπινο αίμα - η οποία μπορεί να έχει βλαβερές συνέπειες για την καρδιά
Τι περιμένετε λοιπόν; Mε αυτά τα οφέλη θα πρέπει να ξεκινήσετε και εσείς να πίνετε νερό με μέλι κάθε πρωί και τα αποτελέσματα στην υγεία και την ευεξία σας θα φανερωθούν.

http://www.flowmagazine.gr/article/view/nero_me_meli_kathe_proi/category/quality_of_life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου