Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Εμπλουτίστε τον οργανισμό σας με θρεπτικά στοιχείαΤα φυτά μας και κυρίως αυτά που είναι σε γλάστρες χρειάζονται εκτός από την τακτική μας φροντίδα και το καθιερωμένο πότισμά τους, και λίπανση. Με το λιπασματάκι θα  επανακτήσουν τα θρεπτικά συστατικά που πλέον έχουν χαθεί από το χώμα τους. Έτσι θα ξαναζωντανέψουν τα φύλλα τους και θα ανθοφορήσουν. 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρειάζεται ξαναγέμισμα ενέργειας, μέσα από την πρόσληψη κατάλληλων βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Καλή ενυδάτωση και τότε ο οργανισμός μας ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι, ακτινοβολεί σαν ένας φωτεινός ήλιος!
 Όπως όμως το κάθε φυτό είναι ξεχωριστό και έχει το δικό του ρυθμό και ανάγκες, έτσι και εμείς είμαστε διαφορετικοί και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Έχουμε διαφορετικό φύλο, ηλικία, σύσταση σώματος, διαφορετικό βιορυθμό, πρόγραμμα εργασίας, διατροφικές προτιμήσεις, δυσανεξίες, ψυχολογικές διακυμάνσεις κ.ά. Το σημαντικό λοιπόν είναι να γίνεται πάντα εξατομικευμένη παρακολούθηση για αυτόν κυρίως το λόγο, για να γίνει στοχευμένη προσέγγιση... και τότε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το πιο σημαντικό όμως σε όλην την προσπάθεια αλλαγής είναι η θέληση και η απόφαση ότι πράγματι κουράστηκε κάποιος να είναι έτσι και ότι έχει φτάσει η στιγμή ν’ αλλάξει και να βρει το απόλυτο καλύτερό του. 
Τότε επιλέγει το σύμβουλό του και μαζί βαδίζουν το δρόμο της αλλαγής.

Τζένη Χαιρετάκη

Ανεξάρτητος σύμβουλος Herbalife


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου