Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο

Be a giving person

Εάν το να προσφέρεις, κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει, τότε θα ήταν όμορφο να συνεισφέρεις περισσότερο στον κόσμο. Και δεν είναι πάντα το να προσφέρεις οικονομικά αγαθά στους άλλους, αλλά να μοιράζεις απλόχερα απλές καθημερινές πράξεις που βοηθούν τους άλλους να νοιώσουν καλύτερα. Η συνεισφορά σου στον κόσμο μπορεί να είναι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και οι μικρές καθημερινές πράξεις σου να οδηγήσουν σε μία μεγάλη όμορφη αλλαγή. Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν σε μια αλλαγή μόνοι τους, αρκεί να κοιτάξουμε την ιστορία και τους μεγάλους ηγέτες που είχαν με τη δράση τους μεγάλη επίδραση στον κόσμο μας. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις τη διάθεση να δουλέψεις γι' αυτό. Να για παράδειγμα μερικές ιδέες που θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να κάνει στον κόσμο μας.
Ναι, γίνε φιλάνθρωπος.

Εάν πραγματικά σε απασχολεί η ανισότητα στην κοινωνία μας, γίνε  ένας από εκείνους που θα προσπαθήσει να απαλύνει την ανέχεια και τη δυστυχία. Καθόρισε τι θα μπορούσες να προσφέρεις για την καλυτέρευση των υπάρχουσων συνθηκών. Προσπάθησε με ότι έχεις, είτε είναι οικονομική συνεισφορά είτε εθελοντική εργασία, να προσφέρεις όπου χρειάζεται.

Γίνε δωρητής για όμορφους σκοπούς

Πολλοί σκοποί μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι σε πολλούς ανθρώπους. Πάντως, μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο μια μικρή σου οικονομική συνεισφορά, για ένα καλό σκοπό. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο, όμως για παράδειγμα το να στηρίξεις με ότι έχεις τη δυνατότητα μια οργάνωση που βοηθά ίσως τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο, είναι κάτι από το να μην κάνεις τίποτε.  Η μικρή συνεισφορά διατηρεί και τη βιωσιμότητα αλλά και τη δύναμη της οργάνωσης να συνεχίσει για το σκοπό της.
Μπορεί αυτή η μικρή σου συνεισφορά να συμβάλλει στην αγορά φαρμάκων, φαγητού ή παροχή στέγης. Ή αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο προσφέροντας εθελοντική εργασία ή απασχόληση έστω και μερικές ώρες το μήνα ή το χρόνο. Η παρουσία μετράει. Το σάλιο σου μπορεί να αλλάξει ζωές!! 
Δώσε χρόνο για περισυλλογή

Εάν θέλεις να γίνεις περισσότερο χρήσιμος στον κόσμο μας, τότε είναι πολύ σημαντικό να αναπτύξεις το σωστό τρόπο σκέψης. Πρέπει να βρεις το χρόνο να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις τις δικές σου εσωτερικές ισορροπίες. Δεν μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους αν δεν έχεις καταφέρει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ο εσωτερικός διάλογος θα βρει τις πληγές σου και θα βρεις τον τρόπο και τη δύναμη να της θεραπεύσεις, βρίσκοντας νέα ισορροπία. Αλλάζοντας τον εαυτό σου προς το καλύτερο, αλλάζεις κατά κάποιον τρόπο ένα κομμάτι του κόσμου και ξεκινάει μια όμορφη αλληλεπίδραση.
Για να προσφέρεις στην κοινωνία είναι σημαντικό να μπορείς να κατανοήσεις τα προβλήματα των ανθρώπων. Αν είσαι στην κατηγορία αυτών που έχουν βρεθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους σε ανάλογη θέση, σίγουρα θα σου είναι πιο εύκολο. Αν όχι, τότε γίνε μέρος του σκοπού.

Γίνε μέλος σε μια κοινωνική οργάνωση

Κάνοντας ένα άτομο να ενδιαφερθεί για ένα σκοπό μπορείς να επηρεάσεις και να πυροδοτήσεις το ενδιαφέρον και άλλων ανθρώπων.
Πάντα μπορείς να κάνεις κάτι για τον κόσμο μας, είτε να συμμετέχεις σε ενεργές δράσεις είτε με το παράδειγμά σου να επηρεάσεις τη συμπεριφορά των γύρω σου. Μικρά βήματα από πολλούς ανθρώπους, μεγάλες αλλαγές στον κόσμο μας!

Tζένη Χαιρετάκη

1 σχόλιο:

 1. Pengen yang lebih seru ...
  Ayo kunjungi www.asianbet77.com
  Buktikan sendiri ..

  Real Play = Real Money

  - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
  - Bonus Mixparlay .
  - Bonus Tangkasnet setiap hari .
  - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
  - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
  - Cash Back up to 10 % .
  - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

  untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
  - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
  - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
  - WHATSAPP : +63 905 213 7234
  - WECHAT : asianbet_77
  - SMS CENTER : +63 905 209 8162
  - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

  Salam Admin ,
  http://asianbet77.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή