Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Απώλεια Βάρους με πράσινο τσάι

Υπάρχουν κάποια επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για τηναπώλεια βάρους. Η κατεχίνη (φυτοχημική ένωση) στο πράσινο τσάι που ονομάζεται επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), έχει βρεθεί να έχει θερμογόνες ιδιότητες και προάγει την οξείδωση των λιπαρών οξέων.Τα εκχυλίσματα κατεχίνης είναι επίσης διαθέσιμα ως συμπληρώματα διατροφής.
     Θερμογένεση είναι η διαδικασία με την οποία ο οργανισμός προωθεί την ενεργειακή δαπάνη. Όλα τα τρόφιμα έχουν κάποια θερμογόνο δράση, καθώς το σώμα καταναλώνει ενέργεια για την επεξεργασία τροφίμων. Ωστόσο δεν έχουν την ίδια θερμογόνο δράση όλα τα τρόφιμα. Η Πρωτεΐνη έχει την υψηλότερη θερμογόνο δράση, το διατροφικό λίπος έχει μικρή θερμογόνο δράση, και οι υδατάνθρακες έχουν μέτρια θερμογόνο δράση. Με την αύξηση της θερμογένεσης, η ενεργειακή δαπάνη είναι αυξημένη και τα λιπώδη κύτταρα, στη συνέχεια, που χρησιμοποιούνται ως ενέργεια.
     Το πράσινο τσάι για την απώλεια βάρους δεν πρέπει να θεωρείται ως μια αυτούσια λύση. Ωστόσο βοηθά σαφώς με τη μείωση του λιπώδη ιστού, μέσω της αυξημένης οξείδωση των λιπών κατά την θερμογένεση που πραγματοποιείται. Αυτό θα βελτιώσει την αναλογία του μυϊκού ιστού σε λίπος, η οποία με τη σειρά του προωθεί αυξημένο μεταβολισμό και συμπληρωματική καύση  λιπαρών οξέων.

Eπικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε εντελώς δωρεάν μια αξιολόγηση ευεξίας και ενημερωθείτε μεταξύ των άλλων για το ποσοστό νερού στον οργανισμό σας, το υποδόριο λίπος, το σπλαχνικό λίπος και άλλους δείκτες που βελτιώνουν τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Τηλ. 6985839995 κα Χαιρετάκη (Ανεξάρτητος Σύμβουλος Herbalife)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου