Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιο είναι το νούμερο του σπιτιού σου;;Επηρεάζει τη ζωή σου;

Ποιο είναι το νούμερο του σπιτιού σου;;Επηρεάζει τη ζωή σου;
Επηρεάζει τη ζωή μας το νούμερο του σπιτιού που κατοικούμε; Πολλοί θα πείτε "ανοησίες"! Αν μη τι άλλο, δες το ως μια απλή άσκηση αυτογνωσίας.
Πώς να υπολογίσεις το νούμερο
Άθροισε τα ψηφία του αριθμού του σπιτιού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. λεωφόρος Συγγρού 126 = 1+2+6 = 9).
Οι ιδιότητες των αριθμών
Κάθε αριθμός δίνει (θεωρητικά) το δικό του...άρωμα και αποτύπωμα στον χώρο όπου ζεις (ή εργάζεσαι), άρα και συγκεκριμένες ευνοϊκές επιρροές.
Τι σημαίνει κάθε αριθμός:

Ένα: Νέο ξεκίνημα, προσωπική ανάπτυξη, πρόοδος, δημιουργικότητα, ανεξαρτησία, μοναδικότητα, ατομικότητα.
* Προσοχή στην τάση για απομόνωση.
Δύο: Εταιρική σχέση και συνεργασία, ζευγάρωμα, ισορροπία, η ισχύς εν τη ενώσει, προσωπικό δόσιμο.
*Προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό και την υπερευαισθησία.
Τρία: Ανάπτυξη και έκφραση της προσωπικότητας, αισιοδοξία, διαφάνεια, επικοινωνία, διεύρυνση κύκλου γνωριμιών, κοινωνικές σχέσεις.
* Προσοχή στις υπερβολές παντός τύπου.
Τέσσερα: Σταθερότητα, αυτοπειθαρχία, οργάνωση, ενότητα, σοβαρότητα, ασφάλεια, υπηρεσία κάποιου σκοπού.
*Προσοχή στην έλλειψη ευελιξίας.
Πέντε: Συνεχής και απρόβλεπτη δραστηριότητα, ενεργητικότητα, περιπετειώδης ζωή, ενέργεια με διακυμάνσεις.
* Προσοχή στις ξαφνικές αλλαγές.
Έξι: Οικογενειακή βοήθεια και υποστήριξη, καλοσύνη, αρμονία, ισορροπία και καλαισθησία.
* Προσοχή στην τάση για αφελείς ενέργειες.
Επτά: Πνευματικότητα, αναγέννηση, σεβασμός σε ό,τι είναι ιερό, περισυλλογή, ανάλυση, φιλαλήθεια, διαλογισμός.
* Προσοχή στη ροπή για απομόνωση.
Οκτώ: Προσωπική δύναμη, ηγεσία, εξουσία, υλική αφθονία και ανταμοιβή, πληθωρικότητα.
* Προσοχή στη διαφθορά.
-->
Εννέα: Ολοκλήρωση, υπέρβαση, απελευθέρωση, ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση, αφοσίωση, ανεκτικότητα, κατανόηση.
* Προσοχή στην τάση για έλεγχο και κυριαρχία.

 http://elladanea.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα