Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Ίσως κάποιοι από σας θυμάστε, ότι ο πρόεδρος της εταιρίας γλίτωσε από την 9/11 γιατί ο γιός του εκείνη την ημέρα ξεκίνησε το νηπιαγωγείο.

Κάποιος άλλος είναι ζωντανός
απλά γιατί καθυστέρησε καθώς πήγε να αγοράσει ντόνατς.

Μια γυναίκα ήταν καθυστερημένη γιατί το
ξυπνητήρι της δεν χτύπησε τη σωστή ώρα.

Κάποιος αργοπόρησε γιατί κόλλησε στην κίνηση
εξαιτίας ενός τρακαρίσματος.

Κάποιος από αυτούς που γλίτωσαν
απλά έχασε το λεωφορείο.

Κάποιος πιτσίλισε με φαγητό τα ρούχα του και έτσι χρειάστηκε παραπάνω χρόνο για να αλλάξει.


Κάποιου το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να ξεκινήσει λόγω βλάβης.

Κάποιος δεν κατάφερε να βρει ταξί.

Εκείνο που είναι εντυπωσιακό είναι η περίπτωση ενός άντρα
που απλά επέλεξε να φορέσει ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια εκείνο το πρωϊνό.
Τον "χτύπησαν" και έτσι αποφάσισε πριν πάει στο γραφείο να καθυστερήσει για να αγοράσει από το φαρμακείο ένα τραυμοπλάστ.

Σταμάτησε απλά σε ένα φαρμακείο...και για αυτό είναι ζωντανός!

Έτσι τώρα όταν 
"κολλάω" στην κίνηση,
Χάνω ένα ασανσέρ,
Επιστρέφω για να απαντήσω σε ένα τηλεφώνημα...
Όλα τα μικρά πράγματα που με ενοχλούν
Σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου,
Εδώ είναι ακριβώς
εκεί που ο Θεός θέλει να είμαι
αυτήν την μικρή ξεχωριστή στιγμή...

Έτσι το επόμενο πρωϊνό που όλα θα φαίνονται
ότι πηγαίνουν στραβά,

Δεν μπορείς ίσως να βρείς τα κλειδιά του αυτοκινήτου,
σε πιάνει κάθε κόκκινο φανάρι στον δρόμο,
Μην θυμώνεις και μην απογοητεύεσαι
Ίσως απλά να είναι ότι ο Θεός έχει το βλέμμα στραμμένο πάνω σου.

Ας συνεχίσει ο Θεός να σε ευλογεί
με όλα αυτά τα ενοχλητικά ασήμαντα πραγματάκια
και εσύ ποτέ μη ξεχάσεις τον σκοπό που μπορεί να έχουν όλα αυτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα