Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία της Herbalife με τη Δ.Νομικού

Την έναρξη συνεργασίας με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της νέας της καμπάνιας, ανακοίνωσε η Herbalife.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνεργάζεται με τη Δούκισσα Νομικού, καθώς τον Οκτώβριο του 2011, ήταν παρουσιάστρια στη λαμπερή βραδιά βράβευσης και αναγνώρισης των Ανεξάρτητων Συνεργατών της, των Herbalife Oscar, τα οποία αποτελούν πλέον θεσμό για την εταιρεία.

Η νέα συνεργασία ανακοινώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου από τον Γενικό Διευθυντή της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου, κ. Μανώλη Λεοντζάκο, στη διάρκεια της πρώτης εταιρικής εκδήλωσης της χρονιάς. Από την πλευρά της, η Δούκισσα Νομικού, δήλωσε: «Σας υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να αφήσει αυτή η συνεργασία εποχή!» για να συμπληρώσει ο κ. Λεοντζάκος: «Είναι τιμή μας και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Herbalife την πανέμορφη Δούκισσα! Με την Δούκισσα στην Herbalife, νιώθουμε ότι προσθέτουμε ένα πολύ μεγάλο όνομα της showbiz και είμαστε ενθουσιασμένοι για ένα μεγάλο πλάνο διαφήμισης μαζί της. Μία καμπάνια που θα συζητηθεί πολύ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου