Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολύ χρήσιμες συμβουλές για όλους!


Τα κουνούπια έχουν ένα πρόβλημα: σιχαίνονται τα αγγούρια. Αφήστε τη φλούδα τους κοντά στα μέρη
που συχνάζουν! Εγγυημένη επιτυχία...

Το Dethol είναι εξίσου αποτελεσματικό!!!

Για να έχετε καθαρό και αγνό πάγο : βράστε το νερό πριν το καταψύξετε...



Για να λάμψει ο καθρέφτης σας: χρησιμοποιείστε Λευκό Οινόπνευμα

Για να βγάλετε την τσίχλα από ένα ρούχο: βάλτε το στην κατάψυξη για μία ώρα.

Για να διατηρείτε τα λευκά σας όσο πιο λευκά γίνεται:
βάλτε τα να μουλιάσουν σε ζεστό νερό με μια φέτα λεμόνι για 10 λεπτά.

Για να λάμψουν τα μαλλιά σας: βάλτε μια κουταλιά του γλυκού ξύδι στα μαλλιά σας και μετά λούστε τα!

Για να έχετε τη μεγαλύτερη ποσότητα χυμού από ένα λεμόνι: βάλτε το να μουλιάσει σε ζεστό νερό για μια ώρα και μετά αρχίστε να το στύβετε.

Για να αποφύγετε τη μυρωδιά του κουνουπιδιού όταν το μαγειρεύετε: βάλτε μια φέτα ψωμί μέσα στο κουνουπίδι όσο το βράζετε.

Για να αποφύγετε τα δάκρυα όταν κόβετε κρεμμύδια: μασήστε μια τσίχλα.

Για να μαγειρέψετε γρήγορα τις πατάτες: καθαρίστε τις από τη μία πλευρά μόνο.

Για να βγάλετε τους λεκέδες από μελάνι από ένα ρούχο: βάλτε μια γενναία ποσότητα οδοντόκρεμας στους λεκέδες, αφήστε τη να στεγνώσει και μετά πλύντε το.

Για να ξεφορτωθείτε τα ποντίκια και τους αρουραίους: βάλτε μαύρο πιπέρι στα μέρη που πηγαίνουν και θα εξαφανιστούν!

Κινέζικη παροιμία:
"Όταν κάποιος μοιράζεται κάτι χρήσιμο μαζί σας έχετε ηθική υποχρέωση να το μοιραστείτε με τους άλλους." Κάντε λοιπόν όπως έκανα κι εγώ...


Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

Read More : http://clikare.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Μαλακά μπισκότα βρώμης με μήλο χωρίς ζάχαρη & γλουτένη

  Υλικά  23 μπισκότα 3 κούπες  βρώμη 1 μεγάλο  ή 2 μικρά μήλα 3 κ.σ.  μέλι 1 κ.σ.  κανέλα 2 κ.σ.  λιναρόσπορο σπασμένο 1 κ.σ.  σπόροι chia 2 κ.σ.  σταφίδες μαύρες 6-7 κ.σ.  ελαιόλαδο 1/2 κούπα  περίπου νερό ή χυμό πορτοκαλιού Εκτέλεση Βάζουμε στο multi την βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη. Μεταφέρουμε σε ένα βαθύ σκεύος και λιώνουμε στο multi τα μήλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τον χυμό ή νερό το αφήνουμε στο τέλος και το ρίχνουμε σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που κολλάει μεν αλλά πλάθεται σε μπαλάκια. Πλάθουμε μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με βρεγμένο ελαφρά χέρι να γίνουν πλατιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, σε μεσαία σχάρα για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν. Καλή επιτυχία https://cookpad.com/gr/sintages/14556088-malaka-mpiskota-bromis-me-milo-xoris-zaxari-glouteni Η μαγεία της μαγειρικής είναι το βλέμμα και το χαμόγελο των ανθρώπων που γεύονται τα πιάτα.