Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Είναι αποδεδειγμένο ότι είναι σημαντικό για κάποιον που κάνει μια προσπάθεια να διαχειριστεί το βάρος του, να έχει την υποστήριξη ατόμων της οικογένειας ή του φιλικού του περιβάλλοντος που θα φροντίζουν να βοηθούν ψυχολογικά και όχι να θέτουν εμπόδια, τις περισσότερες φορές εν αγνοία τους.


Είναι σημαντικό να μην νιώθουμε μόνοι μας σε μια τέτοια προσπάθεια.

Σκέφτηκα πως δημιουργία ενός τόπου συνάντησης όσων έχουν κοινό ενδιαφέρον την απώλεια σωματικού βάρους ή γενικότερα τη σωστή διατροφή και άσκηση, θα βοηθούσε πολύ κόσμο να πετύχει τους στόχους τους, αφού εκεί θα μπορούμε να μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, συμβουλές, προγράμματα, κουτσομπολιά, αλλά και ιστορίες επιτυχίας που τόσο πολύ εμπνέουν κάποιον που θέλει να αρχίσει να κάνει αλλαγές στη ζωή του. 

Έτσι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ξεκινάω τον τρίτο κύκλο του Συλλόγου Φίλων Σωστής Διατροφής στην περιοχή μου. Σε έναν φιλόξενο χώρο, σημείο κατατεθέν του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Σας περιμένω όλους στο Πολιτιστικό κέντρο Villa Stella στις 6:00 μ.μ. ακριβώς.

Η συμμετοχή στην ομάδα αυτή παρέχει μεταξύ άλλων 2 μεγάλα πλεονεκτήματα. α) Κρατάει "πειθαρχημένο" αυτόν που μοιράζεται κάτι με τους άλλους και του δίνει κουράγιο και β) παρέχει πληροφορίες και γνώση στους υπόλοιπους με έναν πιο ζωντανό τρόπο μέσω των συζητήσεων.

Είναι ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις εντελώς δωρεάν μετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις χρήσιμες πληροφορίες που θα πάρετε για να σας βοηθήσουν πρώτα να καταλάβετε τους δείκτες που πρέπει να βελτιώσετε για να πετύχετε εκτός από ένα σωστό βάρος, μια καλή φυσική κατάσταση και μια κατ' επέκταση καλή υγεία.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε τη θέση σας για αυτό καλό θα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6985839995.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου