Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό το κρουασάν κόστιζε... 400.000 δολάρια!

Το γλυκό που βλέπετε προκάλεσε σοκ σε έναν πλούσιο άνδρα από την Ταϊβάν. Είχε όρεξη για γλυκό αλλά θα προτιμούσε σίγουρα να μην είχε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κρουασάν ποτέ..



Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει δει στο διαδίκτυο ένα πιασάρικο σλόγκαν το οποίο έλεγε: "τα κρουασάν μας έχουν γεύσεις που δεν έχετε ξανα-δοκιμάσει ποτέ, θα σας κάνουν ακόμα και να κλαίτε!"

Ακολούθησε τον σύνδεσμο και έκανε κλικ στη...


φωτογραφία του κρουασάν. Η τιμή σε δολάρια της Ταϊβάν ήταν 99 δολάρια ή 3,3 αμερικανικά δολάρια. Κατέβαλε το ποσό, και περίμενε τα νόστιμα κρουασάν να φτάσουν σύντομα στην πόρτα του. Δυο δευτερόλεπτα αργότερα το θυρωτηλέφωνό του χτύπησε. Όπως φάνηκε, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας των κρουασάν καλούσε. Η γυναίκα όμως του ζήτησε να πληρώσει ένα άλλο ποσό χρημάτων για τα κρουασάν. Ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει τα νόστιμα γλυκίσματα και έτσι πλήρωσε το ποσό που του ζήτησε. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα η τράπεζα του κάλεσε και τον ρώτησε αν προσπαθούσε να πληρώσει κάτι online. Ο φτωχός άνδρας επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πληρώσει. Ο διευθυντής της τράπεζας του είπε ότι η συναλλαγή είχε αποτύχει και του ζήτησε να το κάνει μια δοκιμή για μία ακόμη φορά ... Μόνο μετά την τρίτη φορά που απέτυχε η συναλλαγή, ο άνθρωπος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Και έτσι ήταν. Ο τραπεζικός του λογαριασμός, έχει αδειάσει. Του είχαν κλέψει 400.000 δολάρια!



Και ακριβώς όπως το σλόγκαν έλεγε: Αυτά τα κρουασάν θα σας κάνει να κλαίτε ... και έτσι έγινε!
Επομένως θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το τι "ευχόμαστε", τι επιθυμούμε και τι παραγγέλνουμε από το ίντερνετ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Γιατί αλλιώς μπορεί να χρειαστεί να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο, όπως αυτός ο φτωχός άνδρας...



http://www.koulo.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα