Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό το κρουασάν κόστιζε... 400.000 δολάρια!

Το γλυκό που βλέπετε προκάλεσε σοκ σε έναν πλούσιο άνδρα από την Ταϊβάν. Είχε όρεξη για γλυκό αλλά θα προτιμούσε σίγουρα να μην είχε δοκιμάσει το συγκεκριμένο κρουασάν ποτέ..



Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει δει στο διαδίκτυο ένα πιασάρικο σλόγκαν το οποίο έλεγε: "τα κρουασάν μας έχουν γεύσεις που δεν έχετε ξανα-δοκιμάσει ποτέ, θα σας κάνουν ακόμα και να κλαίτε!"

Ακολούθησε τον σύνδεσμο και έκανε κλικ στη...


φωτογραφία του κρουασάν. Η τιμή σε δολάρια της Ταϊβάν ήταν 99 δολάρια ή 3,3 αμερικανικά δολάρια. Κατέβαλε το ποσό, και περίμενε τα νόστιμα κρουασάν να φτάσουν σύντομα στην πόρτα του. Δυο δευτερόλεπτα αργότερα το θυρωτηλέφωνό του χτύπησε. Όπως φάνηκε, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας των κρουασάν καλούσε. Η γυναίκα όμως του ζήτησε να πληρώσει ένα άλλο ποσό χρημάτων για τα κρουασάν. Ήταν πρόθυμος να δοκιμάσει τα νόστιμα γλυκίσματα και έτσι πλήρωσε το ποσό που του ζήτησε. Μόλις λίγα λεπτά αργότερα η τράπεζα του κάλεσε και τον ρώτησε αν προσπαθούσε να πληρώσει κάτι online. Ο φτωχός άνδρας επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πληρώσει. Ο διευθυντής της τράπεζας του είπε ότι η συναλλαγή είχε αποτύχει και του ζήτησε να το κάνει μια δοκιμή για μία ακόμη φορά ... Μόνο μετά την τρίτη φορά που απέτυχε η συναλλαγή, ο άνθρωπος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Και έτσι ήταν. Ο τραπεζικός του λογαριασμός, έχει αδειάσει. Του είχαν κλέψει 400.000 δολάρια!



Και ακριβώς όπως το σλόγκαν έλεγε: Αυτά τα κρουασάν θα σας κάνει να κλαίτε ... και έτσι έγινε!
Επομένως θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με το τι "ευχόμαστε", τι επιθυμούμε και τι παραγγέλνουμε από το ίντερνετ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Γιατί αλλιώς μπορεί να χρειαστεί να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο, όπως αυτός ο φτωχός άνδρας...



http://www.koulo.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!