Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού Φθινοπώρου

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας "κουνάει το μαντίλι" και όσο και αν δεν το θέλουμε το φθινόπωρο είναι προ πυλών. Λίγο πριν πάτε κομμωτήριο διαβάστε τις πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού φθινοπώρου.
Κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά επιστρέφει στη μόδα με τις Christina Hendricks, Emma Stone και Nicole Kidman να λένε "ναι" στη νέα τάση που θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο. Αν θέλετε και εσείς να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα μπορείτε να δείτε πως τα είχαν κάνει η Katy Perry, η Blake Lively και η Drew Barrymore και να πάρετε ιδέες!
Ωστόσο όταν τα βάψετε κόκκινα θα πρέπει να αγοράσετε ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά που προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, μια και το κόκκινο είναι πολύ "ευαίσθητο" στο πέρασμα των ημερών.

Κοντά μήκη
Το κοντό μήκος στα μαλλιά θα επικρατήσει το Φθινόπωρο με την Emma Watson να έχει ήδη ακολουθήσει τη νέα τάση.

Κυματιστά μαλλιά
Ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα είναι τα κυματιστά μαλλιά που έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του '70. Για να το πετύχετε θα πρέπει αρχικά να βάλετε μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σας και να τα ξεβγάλετε με κρύο νερό. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε με ένα ζεστό σίδερο για μπούκλες σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Εφόσον οι μπούκλες έχουν κρυώσει, χτενίστε τις με μια αραιή βούρτσα και βάλτε λακ.

Το απόλυτα σγουρό
Αν τα κυματιστά μαλλιά δε σας αρέσουν τότε τι λέτε για τα απόλυτα σγουρά μαλλιά; Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τραγουδίστρια Beyonce με μπούκλες-δαχτυλίδι! Αυτό το στυλ αποπνέει αυτοπεποίθηση, ελευθερία και σεξουαλικότητα. Για να αποφύγετε το φριζάρισμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικό προϊόν και να το αφήσετε να στεγνώσει.

Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι
Το στυλ "μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι" επιστρέφει στη μόδα αφήνοντας πίσω το look των ολόισιων μαλλιών. Το φιλάρισμα των μαλλιών βοηθά στην επίτευξη του σωστού αποτελέσματος σε συνδυασμό με προϊόν styling.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα