Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού Φθινοπώρου

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας "κουνάει το μαντίλι" και όσο και αν δεν το θέλουμε το φθινόπωρο είναι προ πυλών. Λίγο πριν πάτε κομμωτήριο διαβάστε τις πέντε τάσεις στα μαλλιά του φετινού φθινοπώρου.
Κόκκινο χρώμα

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά επιστρέφει στη μόδα με τις Christina Hendricks, Emma Stone και Nicole Kidman να λένε "ναι" στη νέα τάση που θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο. Αν θέλετε και εσείς να βάψετε τα μαλλιά σας κόκκινα μπορείτε να δείτε πως τα είχαν κάνει η Katy Perry, η Blake Lively και η Drew Barrymore και να πάρετε ιδέες!
Ωστόσο όταν τα βάψετε κόκκινα θα πρέπει να αγοράσετε ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά που προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, μια και το κόκκινο είναι πολύ "ευαίσθητο" στο πέρασμα των ημερών.

Κοντά μήκη
Το κοντό μήκος στα μαλλιά θα επικρατήσει το Φθινόπωρο με την Emma Watson να έχει ήδη ακολουθήσει τη νέα τάση.

Κυματιστά μαλλιά
Ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα είναι τα κυματιστά μαλλιά που έκαναν την εμφάνισή τους τη δεκαετία του '70. Για να το πετύχετε θα πρέπει αρχικά να βάλετε μαλακτική κρέμα στα μαλλιά σας και να τα ξεβγάλετε με κρύο νερό. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε με ένα ζεστό σίδερο για μπούκλες σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Εφόσον οι μπούκλες έχουν κρυώσει, χτενίστε τις με μια αραιή βούρτσα και βάλτε λακ.

Το απόλυτα σγουρό
Αν τα κυματιστά μαλλιά δε σας αρέσουν τότε τι λέτε για τα απόλυτα σγουρά μαλλιά; Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τραγουδίστρια Beyonce με μπούκλες-δαχτυλίδι! Αυτό το στυλ αποπνέει αυτοπεποίθηση, ελευθερία και σεξουαλικότητα. Για να αποφύγετε το φριζάρισμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικό προϊόν και να το αφήσετε να στεγνώσει.

Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι
Το στυλ "μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι" επιστρέφει στη μόδα αφήνοντας πίσω το look των ολόισιων μαλλιών. Το φιλάρισμα των μαλλιών βοηθά στην επίτευξη του σωστού αποτελέσματος σε συνδυασμό με προϊόν styling.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!