Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ

Μήπως έχετε βαρεθεί να αντικρύζετε τα ίδια κουδούνια όπου και αν πάτε και να ακούτε το ίδιο μονότονο ντίνγκ ντονγκ όπου και αν πάτε. Τα παρακάτω είναι μερικά πρωτοποριακά κουδούνια που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Είναι ένας καλός τρόπος για να δελεάσει τους φίλους σας να σας επισκέπτονται πιο συχνά.

1. το κουδούνι πλήκτρα πιάνου


Με αυτόν τον τρόπο σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις το δικό σου μοναδικό κομμάτι απλά πατώντας το κουδούνι. Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να δημιουργήσεις τη δική σου σύνθεση με απλώς τρία πλήκτρα. Το παίξιμο της μελωδίας σου θα δίνει αμέσως στον οικοδεσπότη την εντύπωση για το ποιος μπορεί να τον έχει επισκεφτεί.

2.το πυρηνικό κουδούνι


Τέλειο κουδούνι για κάθε τρελό επιστήμονα. Όχι μόνο θα κρατήσει μακριά τα μικρά παιδιά και τις πλάκες τους αλλά και οι γείτονες θα είναι πιο επιφυλακτικοί. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι στην αλήθεια ραδιενεργό.

3. το USB κουδούνι

Πρωτοποριακό κουδούνι που σου δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσεις οποιοδήποτε ήχο θέλεις να ακούνε οι επισκέπτες σου καθώς το χρησιμοποιούν. Αποκλείεται να μην κάνεις εντύπωση...

4. κουδούνια ζωάκια
Αυτά τα κουδούνια πόρτας κάνουν ήχους ζώων που θα σε ταρακουνήσουν. Δεν νομίζω ότι θα περίμενε ποτέ κανείς να ακούσει ένα δελφίνι να τραγουδά απλώς με το πάτημα ενός κουδουνιού.

5. καταγραφέας επισκεπτών


Ποιος θα σκεφτόταν να κρατάει ιστορικό για τις επισκέψεις που έχει στο σπίτι του; Σε περίπτωση που και εσείς αναρωτιέστε εδώ είναι η απάντηση. Ο καταγραφέας επισκεπτών κρατά στατιστικά τον όχι μόνο τον αριθμό των επισκεπτών, αλλά και το μέσο όρο επίσκεψής τους, την ώρα επίσκεψης και μπορεί να σας πεί μέχρι και το μέσο όρο βάρους των επισκεπτών.

6. Κουδούνια από ποτήρια τουλίπεςΔεν είναι μόνο το κουδούνι πλήκτρα πιάνου το οποίο δημιουργεί μοναδικές συνθέσεις. Το συγκεκριμένο κουδούνι δεν σου προσφέρει ποτό αλλά σου δίνει έναν ευχάριστο τρόπο να υποδεχτείς τους καλεσμένους του πάρτυ σου.

7.Το βατραχοκούδουνο


Το κουδούνι αυτό περιμένει να το πατήσεις. Πολύ πιθανό να μεταμορφωθεί σε έναν όμορφο πρίγκιπα, ποιος ξέρει; Δεν θα το μάθουμε αν δεν το δοκιμάσουμε...

8. Το κουδούνι ENTER


Αυτό το κουδούνι σας καλωσορίζει στον εικονικό κόσμο ή την άνεση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Enter και θα είστε εκεί.

9. κουδούνι ????


Αν και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό, δεν μπορείς όμως να μην το χρησιμοποιήσεις. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι ήχο μπορεί να έχει.

10. το κουδούνι μάτι

Και με αυτό το κουδούνι τα είδαμε όλα.

1 σχόλιο:

  1. που τα εχεις δει ολα αυτα? πες μερικα σημεία πώλησης κατι μια ονομασία να παρω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή