Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να διατηρήσετε το μαύρισμα των διακοπών για…μήνες!

Τόσο κόπο κάνουμε κάθε χρόνο για να μαυρίσουμε και τι ζητάμε μετά τις διακοπές; Να το διατηρήσουμε λίιιιγο ακόμα.
Λύσεις για αυτό υπάρχουν και είναι ανέξοδες και απλές. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος για τον εαυτό σας.
Πρώτο βήμα: Απολέπιση! Πριν τα πρώτα μπάνια, αλλά και μετά ένα καλό peeling είναι απαραίτητο, αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθάει το μαύρισμα να διατηρηθεί.
Δεύτερο βήμα: Ενυδάτωση. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την ενυδάτωση του
δέρματος σας, γιατί αν αρχίσετε να ξεφλουδίζετε… την πατήσατε. Εκτός από μια καλή ενυδατική κρέμα, από αυτές του εμπορίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγνό… ελαιόλαδο! Καλά διαβάσατε. Λίγες σταγόνες λάδι κάνει πάρα πολύ καλό, αφού ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε, γιατί θα δείχνετε… γλίτσες!!! Προσπαθήστε να το απλώνετε στο σώμα σας καλύτερα πριν κοιμηθείτε.
Τρίτο βήμα: Επιλέξτε τροφές που «κρατάνε» το μαύρισμα, όπως καρότα, σπάνακι και πεπόνι. Αυτές οι τροφές εκκρίνουν καροτίνη και βοηθάνε πολύ.
Τέλος, προσπαθήστε όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει να διατηρείτε μια κάποια σχέση με τον ήλιο. Αν μπορείτε επισκεφτείτε μια κοντινή παραλία μια – δύο φορές την εβδομάδα για καμιά ώρα. Πάντα με αντηλιακό όμως.
Όπως θα διαπιστώσετε φέτος το μαύρισμα θα κρατήσει περισσότερο από τις άλλες χρονιές!
Πηγή: star.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greek-radar.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Μαλακά μπισκότα βρώμης με μήλο χωρίς ζάχαρη & γλουτένη

  Υλικά  23 μπισκότα 3 κούπες  βρώμη 1 μεγάλο  ή 2 μικρά μήλα 3 κ.σ.  μέλι 1 κ.σ.  κανέλα 2 κ.σ.  λιναρόσπορο σπασμένο 1 κ.σ.  σπόροι chia 2 κ.σ.  σταφίδες μαύρες 6-7 κ.σ.  ελαιόλαδο 1/2 κούπα  περίπου νερό ή χυμό πορτοκαλιού Εκτέλεση Βάζουμε στο multi την βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη. Μεταφέρουμε σε ένα βαθύ σκεύος και λιώνουμε στο multi τα μήλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τον χυμό ή νερό το αφήνουμε στο τέλος και το ρίχνουμε σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που κολλάει μεν αλλά πλάθεται σε μπαλάκια. Πλάθουμε μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με βρεγμένο ελαφρά χέρι να γίνουν πλατιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, σε μεσαία σχάρα για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν. Καλή επιτυχία https://cookpad.com/gr/sintages/14556088-malaka-mpiskota-bromis-me-milo-xoris-zaxari-glouteni Η μαγεία της μαγειρικής είναι το βλέμμα και το χαμόγελο των ανθρώπων που γεύο...

Πίτσα στο φεγγάρι

Σίγουρα, πρόκειται για μια πιτσαρία που θέτει ψηλά τον πήχη. Ο λόγος για την εταιρία Domino's Pizza η οποία ανοίγει υποκατάστημα στη... Σελήνη |  Ήταν το 2001 όταν η Pizza Hut έφτασε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και κέρασε τους αστροναύτες ένα  κομμάτι από την αφράτη πίτσα της. Ο ανταγωνισμός με την Domino's για το πια αλυσίδα θα κατακτήσει την πρωτιά είχε φέρει τους διαφημιστές των δύο εταιριών στο να σχεδιάζουν απίθανα πράγματα.