Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Τρώνε” ήλιο και ζουν όπως τα φυτά



Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει αφήνοντας απλά το σώμα του εκτεθειμένο στον Ήλιο και χωρίς να τρώει τις γνωστές παραδοσιακές τροφές;
‘Εντονες συζητήσεις και συγκρούσεις μεταξύ επιστημόνων έχει προκαλέσει η ταινία- ντοκυμαντέρ «Στην αρχή ήταν το Φως», η οποία διαπραγματεύεται το θέμα των Breatharians (Αναπνοϊστές), των
ανθρώπων που δεν χρειάζεται να τραφούν με συμβατικές τροφές, αφού ισχυρίζονται ότι τρέφονται με τον Ήλιο.
Το θέμα της αφαγίας έγινε ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα με την περίπτωση του 65χρονου Mataji Prahlad Jani, ο οποίος ισχυρίζεται ότι από τα 7 του χρόνια έχει να φάει τροφή και ζει με τη μέθοδο της ηλιοθέασης.
Στην ταινία γερμανικής παραγωγής, εξηγούν άνθρωποι το πώς εδώ και χρόνια εφαρμόζουν την ηλιοθέαση και τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της στάσης ζωής. Συμμετέχουν δε και επιστήμονες που δεν μπορούν καν να συνειδητοποιήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «Πως γίνεται να τρέφονται με φως; Δεν είμαστε φυτά, είμαστε άνθρωποι»
Ο διάσημος Dr Rudiger Dahlke περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την παράδοση της ανατολικής φιλοσοφίας που με την βοήθεια της κβαντικής φυσικής παρέχουν πλέον κίνητρα για σκέψη και μελέτη του φαινομένου των «αναπνοϊστών», ενώ ο διατροφολόγος Δρ Wolfgang Martl σαστίζει μπροστά στην κάμερα και αναρωτιέται πως βρίσκουν αυτοί οι άνθρωποι ενέργεια για την καρδιά ή το συκώτι τους…
Ο δρ Michael Werner μαρτυρά τη δική του εμπειρία αφού εφαρμόζει την μέθοδο από το 2001.
Η ταινία αποτελεί γενικότερα μια γροθιά στο επιστημονικό μοντέλο που έχει επικρατήσει στην σύγχρονη εποχή αναφέροντας πως πάντοτε υπήρχαν άνθρωποι, χιλιάδες χρόνια τώρα, που ζουν χωρίς να τρώνε και να πίνουν.
Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ταινία και στις ελληνικές αίθουσες…
.bloglife.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition