Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ κούκλες BARBIE

Ίσως θα συμφωνήσετε ότι τα όλα τα κορίτσια έχουν παίξει κάποια στιγμή με μια Barbie στα παιδικά τους χρόνια. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν όχι μόνο τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, αλλά να διασκεδάζουν ταυτόγχρονα. Οι κούκλες της Barbie είναι ένα προϊόν που μπορεί να βοηθήσει τα μικρά κοριτσάκια να αναπτύξουν το μητρικό τους ένστικτο και να διδαχθούν το σωστό από το λάθος. Πάντως, οι παρακάτω ασυνήθιστες κούκλες δεν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Για ρίξτε μια ματιά!

1. Η έφηβη έγκυος Barbie



Κάθε έφηβη ονειρεύεται να μείνει έγκυος στα 16, δεν νομίζω να το διανοήστε καν. Απορώ πως επιτρέπουν την κυκλοφορία μιας τέτοιας κούκλας στο εμπόριο.

2. Barbie σε αναπηρική καρέκλα


Στην περίπτωση αυτή τουλάχιστον υπάρχει ένας στόχος, να συγκεντρωθούν χρήματα για έναν καλό σκοπό. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι είναι λίγο περίεργο παιχνίδι.

3. Η παχύσαρκη Barbie


Η παχύσαρκη  Barbie πρέπει να είναι πραγματικά πολύ δημοφιλής στην Αμερική, αφού είναι φυσιολογικό για να μην πω ότι επιβάλλεται η κατανάλωση junk food. Γιατί λοιπόν η Barbie να είναι διαφορετική.

 

 

 

4. Υπέρβαρη Barbie


Πάρα πολύ εξωφρενικό. Το να είσαι χοντρός ή αδύνατος μπορεί να είναι μια πραγματικότητα αλλά να είσαι Barbie σε διαστάσεις αθλητή sumo και μάλιστα με γοβάκια είναι απλά αηδιαστικό.

5. Ανορεξική Barbie


Και μιλώντας για την εμφάνιση όσον αφορά στα κιλά, το να πραγματώσεις την ανορεξική Barbie δεν είναι και πολύ συνηθισμένο.

6. Η "φευγάτη" Barbie


Πόσο δραματικό, μια έγκυος  Barbie που εκτός από εργαζόμενη μητέρα, καπνίζει τουλάχιστον 10 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, φοράει αυτά τα απαίσια ρόλερ και απλά φαίνεται δυστυχισμένη. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να κατανοήσουμε γιατί πολλά κοριτσάκια καταλήγουν έτσι στη διάρκεια της ζωής τους.

7. Η Barbie Μονόκερος


Και ενώ κάθε κοριτσάκι ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα και να έχει ένα πόνυ, σε καμία περίπτωση δεν θα ονειρευόταν να μοιάζει σαν ένα απεχθές μονόκερο.

8.  Barbie Ζόμπι


Η ζόμπι Barbie είναι και πολύ πρώτη στις μέρες μας, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το μαλλί παραμένει στην τρίχα.

9. Lady Gaga Barbie


Και το παραπάνω μου φέρνει στο νου ακόμα μια φρικιαστική κούκλα της Barbie. Tα σχόλια δικά σας.

10. Η γιαγιά Barbie


Η γιαγιά Barbie  εξακολουθεί να φαίνεται μια χαρά παρά τα εξήντα της χρόνια. Μοιάζει πραγματικά ζωντανή με τις ρυτίδες της και τα γκρίζα μαλλιά της. Ίσως το μύνημα που περνάει είναι ότι ο καθένας μπορεί να φαίνεται καλά σε οποιαδήποτε ηλικία αρκεί να είναι ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ.

11. Barbie ποδοσφαιράκι


Ένας άλλος τρόπος για να κάνεις τα αγόρια να παίξουν με κοριτσίστικα παιχνίδια είναι η Barbie ποδοσφαιράκι. Δεν φαίνεται και πολύ καλή ιδέα.

12. Η Barbie "θεούσα"


Είναι αιθέριες, μόνο που δεν πετάνε.

13.Η Barbie του Λυκόφως και ο Ken


Μα φυσικά, το ζευγάρι βρυκόλακες από το Λυκόφως είναι αναπόφευκτο να μην αναφερθεί σαν παράξενο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με ένα τέτοιο παιχνίδι το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί ανά πάσα στιγμή.

14. Amy Winehouse Barbie


Amy Winehouse Barbie είναι ένα καλό παράδειγμα στα μικρά με τα ατέλειωτα τατουάζ της και ψυχιατρικά της προβλήματα.

15. Η διαμαντένια Barbie


Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτήν την Barbie. H συγκεκριμένη κοστίζει μια περιουσία μιας και στο φόρεμα της υπάρχουν 106 πραγματικά διαμάντια ανυπολόγιστης αξίας. Ήμαρτον.

Σχόλια

  1. ενταξει μερικες barbie ειναι ΑΙΣΧΟΣ αλλα μερικες αλλες ειναι μεν λιγο περιεργες αλλα μερικα παιδια μπορει να τα βρισκουν διασκεδαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα το ζευγαρι βρυκολακες ειναι απιθανο μεχρι κι εγω θα το επαιρνα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι στο παραπάνω σχόλιο.Εννοείτε συμφωνώ ότι είναι απίθανοι αλλά αυτό δεν είναι μπροστά στους αληθινούς ηθοποιούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kalla eleos mia periousia gia mia barbie poios tha thn parei?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oi pio poles einai xalia kai xontres kai oi upolipes einai teleis opws h barbie zombie <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πιο πολλες barbie ειναι χαλια ειδικα οι παχθσαρκες.Οι πιο ωραιες ειναι οι barbie ζομπι,η γιαγια barbie,το ζευγαρι βρυκολακες και η Amy Wenihouse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. telies ua iuela kai go na goraso mia alla den mas exigate pou pouloun

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα