Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

TA ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πιο ασυνήθιστα αποχωρητήρια. Και ενώ ο καθένας μας θεωρεί δεδομένο ότι κάθε αποχωρητήριο πρέπει να είναι μόνο καθαρό, κάποιοι παραβλέπουν αυτή την αναγκαιότητα της βασικής υγιεινής και προσθέτουν τη δημιουργία κατασκευάζοντας μοντέρνα και πολλές φορές εύχρηστα μπάνια. Έτσι θα δούμε ότι υπάρχουν τουαλέτες που κινδυνεύουν να λιώσουν
ή υπόγειες κατασκευές. Εάν και εσύ έχεις ένα μοντέρνο μπάνιο που χρησιμοποιείς σίγουρα δεν θα μοιάζει με κανένα από τα παρακάτω παράξενα σχεδιασμένα.

Όταν θα αποφασίσετε να πάτε διακοπές και έχετε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο που είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από πάγου ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσετε τι είδους αποχωρητήριο θα διαθέτει. Ίσως η απάντηση τους να είναι αρκετή για το αν τελικά θα επιλέξετε να κάνετε την κράτηση ή όχι. Δεν χρειάζεται να είναι αυτή η τοποθεσία που θα βγάλετε και τα εσώψυχα σας στην επιφάνεια.

Όταν οι καλλιτέχνες  προσπαθούν να εμφανίσουν δημιουργικότητα και να κάνεις την ανάγκη σου με μοναδικό τρόπο, δημιουργούν κάτι σαν αυτό. Αυτό το αποχωρητήριο μοναδικό κομμάτι, τιτλοφορείται "Οι πολλές χρήσεις του νερού" στο οποίο ο δημιουργός χρησιμοποιεί ένα φανταστικό μοτίβο πανέμορφων κεραμικών πλακιδίων σε μπλέ χρώμα.

Αυτό είναι το μοναδικό μέρος όπου οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί τους θα ένιωθαν άνετα να ανακουφίσουν τη φυσική τους ανάγκη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Βρίσκεται στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και δημιουργήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002.

Σ' αυτή την περίπτωση υπάρχουν περισσότερες από 1000 τουάλετες σε επιφάνεια 30000 τετραγωνικά μέτρα. Ετοιμάζεται για υποψηφιότητα και καταχώρηση στο βιβλίο Guiness.

Bρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διαθέσιμο για 3 άτομα. Και εξαφανίζεται όταν δεν χρησιμοποιείται..

Άλλο ένα αποχωρητήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ημιδιάφανο. Κατασκευάστηκε μπροστά από την Πινακοθήκη του Λονδίνου σαν ένα επιπλέον έργο τέχνης. Το φανταστικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι αυτός που είναι μέσα βλέπει ότι συμβαίνει έξω ενώ δεν τον βλέπει κανείς.

Τουαλέτα αστροναυτών.Copyright @ Do-While.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου