Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ?

Είναι πολύ δημοφιλές σήμερα στην Ιαπωνία οι άνθρωποι να πίνουν νερό αμέσως μετά από το πρωϊνό τους ξύπνημα. Επιπλέον επιστημονικές δοκιμές έχουν αποδείξει την αξία του.

Σας αναφέρω παρακάτω μία σύντομη περιγραφή της σημαντικότητας του νερού. Για πολλές ασθένειες το νερό έχει αποδειχθεί από την ιατρική ομάδα τον Ιάπωνων ότι αποτελεί 100% θεραπεία για τις ακόλουθες ασθένειες.


Πονοκέφαλο


Παχυσαρκία Καρδιολογικά προβλήματα Αρθρίτιδα, Ταχυπαλμία, επιληψεία, Βρογχίτιδα, άσθμα,
μηνιγγίτιδα, γαστρεντερίτιδα, διάρροια, διαβήτη, για όλες τις παθήσεις των ματιών, του λαιμού, των αυτιών και της μύτης κ.ά.

 
ΜΕΘΟΔΟΣ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

1. Το πρωί και πριν ακόμα βουρτσίσετε τα δόντια σας, πιείτε τέσσερα ποτήρια νερό. Ποτήρια 160 ml.
2. Βουρτσίστε τα δόντια σας αλλά μην φάτε ή πιείτε τίποτα για τα επόμενα 45 λεπτά.
3. Μετά από αυτά τα 45 λεπτά μπορείτε να πιείτε και να φάτε ότι θέλετε.
4. Δεκαπέντε λεπτά μετά από κάθε κυρίως γεύμα, πρωϊνό, μεσημεριανό ή βραδυνό μην τρώτε ή πιείτε τίποτα για τις επόμενες δύο ώρες.
5. Αυτοί που είναι ηλικιωμένοι ή άρρωστοι και δεν καταφέρνουν να πιουν αυτά τα τέσσερα ποτήρια νερό πρωϊ πρωϊ μπορούν να αρχίσουν με λιγότερο και σταδιακά να το αυξάνουν μέχρι να φτάσουν τα τέσσερα ποτήρια.
6. Ακολουθώντας αυτή την μέθοδο θα αντιμετωπίσετε ασθένειες που έχετε ή θα προλάβετε άλλες να σας εμφανιστούν.


Η παρακάτω λίστα σας ενημερώνει για τη διάρκεια της παραπάνω θεραπείας προκειμένου να γιατρευτούν κάποιες παθήσεις.

1. Υψηλή πίεση           30  ημέρες
2. Γαστρίτιδα                10  ημέρες
3. Διαβήτης                 30  ημέρες
4. Καρκίνος                   180 ημέρες
6. TB                          90  ημέρεςΑυτή η άποψη των Ιάπωνων έχει λογική αν αναλογιστούμε πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες διαβίωσης τα τελευταία χρόνια. Τίποτε δεν είναι αγνό και ενώ η πληθώρα των τροφίμων υπάρχει, δεν υπάρχει η διαβεβαίωση ότι είναι κατάλληλα για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Με το νερό αποβάλλουμε όλες τις βλαβερές ουσίες της διατροφής μας και επειδή η διατροφή μας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην καλή ή κακή υγεία μας και μακροβιώτητα είναι αυτονόητο ότι το
 καλύτερο θα ήταν να βάλουμε το νερό μέσα στην καθημερινή μας ζωή. Κακό δεν κάνει, μόνο καλό. Το πολύ πολύ να επισκέπτεστε την τουαλέτα πιο συχνά. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αποτοξινώνεται τον οργανισμό σας.

Υγεία σε όλους.......

1 σχόλιο: