Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ


Tο σώμα είναι μία σειρά από στοιχεία και καμπύλες γραμμές, που συνδυαζόμενα μεταξύ τους δημιουργούν μία ενιαία εικόνα η οποία μπορεί
να είναι αισθητικά αποδεκτή ή όχι.

Η έννοια του ωραίου είναι δύσκολο να οριστεί. Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος μέτρησης της ομορφιάς, αλλά αυτή ορίζεται από το τι θεωρεί ως
ωραίο η πλειοψηφία του κόσμου σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σε μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα.

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί προσπαθώντας να ορίσουν το "ωραίο" με αντικειμενικά κριτήρια, ανέπτυξαν έναν κλάδο της ειδικότητας, ο οποίος ασχολείται με τον καθορισμό σαφών μετρήσεων στο σώμα ή και στο πρόσωπο οι οποίες είναι κοινές σε όλα τα άτομα που στην κοινωνία μας θεωρούνται ιδιαιτέρως εμφανίσιμα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το σώμα έτσι ώστε αυτό να αποκτήσει όλα τα σωματομετρικά στοιχεία εκείνα που προσδίδουν την αρμονία. Για τη βελτίωση των γραμμών του σώματος χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι. Η συχνότερη από αυτές είναι η γνωστή σε όλους μας λιποαναρρόφηση η οποία, αφαιρώντας τα τοπικά συσσωρευμένα λιποκύτταρα έχει τη δυνατότητα να εξομαλύνει επιφάνειες σε όλα τα σημεία του σώματος, όπου υπάρχει πρόβλημα τοπικού πάχους.

Η εμφύτευση λίπους είναι μία άλλη μέθοδος πρόσθεσης όγκου εκεί όπου
αυτός λείπει. Μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση και έτσι να αφαιρέσουμε μεν το λίπος από εκεί που περισσεύει και να το προσθέσουμε
εκεί όπου λείπει.
Η χρήση ενθεμάτων σιλικόνης αποτελεί έναν άλλο τρόπο πρόσθεσης όγκου εκεί όπου τον χρειαζόμαστε. Υπάρχουν ενθέματα σχεδόν για όλα τα σημεία
του σώματος όπως για παράδειγμα γλουτούς, κνήμες (γάμπες), βραχίονες
ή ακόμη και τον θώρακα.
Η ανόρθωση μηρών βελτιώνει την χαλάρωση του δέρματος στην εσωτερική επιφάνεια των μηρών. Οι τομές γίνονται ακριβώς στο σημείο όπου το δέρμα κάνει πτυχή και επομένως δεν γίνονται αντιληπτές.

Η ανόρθωση γλουτών δίνει ένα αισθητικά καλύτερο σχήμα στους γλουτούς,
οι οποίοι λόγω χαλάρωσης ή και από κατασκευής τους, είναι πτωτικοί.
Οι τομές μπορούν να γίνουν σε διαφορετικά σημεία που αποφασίζονται μετά από συζήτηση με το γιατρό.

Γενικότερα, σχεδόν όλα τα σημεία του σώματος μπορούν να διαμορφωθούν
με διάφορες μεθόδους, επιλέγοντας πάντα την καταλληλότερη για κάθε περίσταση.
Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ εξειδικευμένες και δεν
μπορούμε να τις αναφέρουμε σαν ξεχωριστές κατηγορίες.
athanasioschristopoulos.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Μαλακά μπισκότα βρώμης με μήλο χωρίς ζάχαρη & γλουτένη

  Υλικά  23 μπισκότα 3 κούπες  βρώμη 1 μεγάλο  ή 2 μικρά μήλα 3 κ.σ.  μέλι 1 κ.σ.  κανέλα 2 κ.σ.  λιναρόσπορο σπασμένο 1 κ.σ.  σπόροι chia 2 κ.σ.  σταφίδες μαύρες 6-7 κ.σ.  ελαιόλαδο 1/2 κούπα  περίπου νερό ή χυμό πορτοκαλιού Εκτέλεση Βάζουμε στο multi την βρώμη μέχρι να γίνει σκόνη. Μεταφέρουμε σε ένα βαθύ σκεύος και λιώνουμε στο multi τα μήλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τον χυμό ή νερό το αφήνουμε στο τέλος και το ρίχνουμε σταδιακά μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που κολλάει μεν αλλά πλάθεται σε μπαλάκια. Πλάθουμε μπαλάκια και πιέζουμε ελαφρά με βρεγμένο ελαφρά χέρι να γίνουν πλατιά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, σε μεσαία σχάρα για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσουν. Καλή επιτυχία https://cookpad.com/gr/sintages/14556088-malaka-mpiskota-bromis-me-milo-xoris-zaxari-glouteni Η μαγεία της μαγειρικής είναι το βλέμμα και το χαμόγελο των ανθρώπων που γεύονται τα πιάτα.