Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Φίλοι μου αγαπημένοι,
έχετε σκεφτεί ότι πολλές φορές την ημέρα δυσανασχετείτε για τα ίδια και τα ίδια πράγματα; Έχετε προλάβει να αναλογιστείτε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να δίνετε σημασία σ' αυτά; Έχετε προσέξει πως όσο πιο πολύ τους δίνετε σημασία τόσο πιο μεγάλα και σημαντικά σας φαίνονται; Μη σκέφτεστε μόνο τα καλύτερα που θα μπορούσαν να σας έχουν συμβεί. Σκεφτείτε ότι αν έχετε την υγεία σας, και οι δικοί σας άνθρωποι έχουν την υγεία τους και τους έχετε δίπλα σας τότε είστε μια χαρά. Τα οικονομικά προβλήματα πάντα θα υπάρχουν και δυστυχώς ακόμα και αν υπάρξουν πολλά λεφτά κανένας δεν σας διασφαλίζει ότι θα λυθούν τα προβλήματά σας (όπως λέει και μια καλή φίλη τρανταχτό παράδειγμα η οικογένεια Ωνάση). Ζήστε το σήμερα και αφήστε το αύριο. Το αύριο είναι σήμερα. Χαρείτε τη στιγμή, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αφουγκραστεί και να βιώσει την κάθε στιγμή. Η ζωή είναι πολύ ωραία, αλλά όλα τα ωραία δεν διαρκούν για πάντα. Σκεφτείτε ότι όλα ειδικά στη σύγχρονη κοινωνία μας αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Την επόμενη στιγμή δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να μας συμβεί. Ζήστε την κάθε στιγμή. Πείτε όλα αυτά που θέλετε και ντρέπεστε ή τα αναβάλλετε, κάντε ότι σας ευχαριστεί, μη συμβιβάζεστε, αγαπήστε τη ζωή και αυτή θα σας το ανταποδώσει. Μεγαλώνουμε και δεν προλαβαίνουμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ας απολαμβάνουμε την παρέα των γονιών μας, ας επικοινωνούμε με τους φίλους και ας εκτιμούμε αυτά τα δώρα. Μην περιμένετε να χαθούν για να τα εκτιμήσετε. Μην περιμένετε να σας περιμένει η ζωή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα