Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

111 ΣΕ 823 ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ!!



Φέτος έχουμε μια σειρά περίεργων συμπτώσεων καταρχήν έχουμε μια σειρά τεσσάρων ασυνήθιστων ημερομηνιών. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11 και συνεχίζουμε.
Πάρτε τα δύο τελευταία ψηφία του έτους που γεννηθήκατε και προσθέστε την ηλικία που θα έχετε φέτος το αποτέλεσμα για όλους θα είναι το ίδιο 111. πχ αν γεννηθήκατε το.....
1972 είστε σήμερα 39 ετών άρα 72+39=111 !!!!!!
Αυτό το έτος είναι το έτος των χρημάτων και αυτό γιατί .....Φέτος τον Οκτώβριο θα έχουμε 5
Κυριακές, 5 Δευτέρες και 5 Σάββατα. Αυτό συμβαίνει μόνο κάθε 823 χρόνια. Αυτά τα έτη είναι γνωστά και ως "Moneybags" (Σακούλες Λεφτά).
Τώρα με την σημερινή κατάσταση αν θα πάρουμε η θα δώσουμε, δεν διευκρινίζετε, παραμένει όμως μια χρονιά που πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν τα χρήματα.
Πέρισυ το αποτέλεσμα για όλους ήταν 110 και για του χρόνου το αποτέλεσμα για όλους θα είναι 112. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Ακόμα Έντεκα είναι ο αριθμός του Φωτός.
ΦΩΣ
39782
29/11

Για εκείνους που πιστεύουν στην ύπαρξη των ΑΓΓΕΛΩΝ: Λένε ότι κάθε φορά που βλέπουμε 111 ή 1111,  σημαίνει ότι μια πνευματική πύλη ή παράθυρο είναι ανοιχτό για εμάς, και εμείς πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ένα σημάδι για να πραγματοποιήσουμε μια ευχή μας ή  μια σκέψη μας. Γιατί όταν βλέπουμε 1111 ή 111, η σκέψη θα υλοποιηθεί πολύ γρήγορα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ  Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

Έστω x ο άγνωστος για τα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς που γεννήθηκε, τότε το 111 θα είσαι
(100 - x) + 11 χρονών και άρα:

111 = 111
111 = 111 + x - x
111 = x + 111 - x
111 = x + [111 - x]
111 = x + [110 - x + 11]
111 = x + [(110 -x) + 11]


Αντίστοιχα για το  110 = 110 και το  112 = 112

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα