Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγκυος η Φαίη Σκορδά;

Τις τελευταίες μέρες αυτό το ερώτημα κυριαρχεί στα γραφεία του Αlter. Όσο για την ίδια τη Φαίη; Απαντάει με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο σε όποιον τη ρωτάει, αλλά τίποτα παραπάνω.
Πώς φούντωσαν οι φήμες στο κανάλι ότι η παρουσιάστρια κρατάει καλά κρυμμένο ένα γλυκό μυστικό; Κάποιοι συνεργάτες της έχουν να το λένε τον τελευταίο καιρό ότι η Φαίη δεν αντέχει τις μυρωδιές στη διάρκεια της εκπομπής, ενώ προσέχει ιδιαίτερα τη σιλουέτα της. Θα πείτε, για νύφη πάει η κοπέλα, να μη χάσει κάνα 2 κιλά για να είναι πιο όμορφη τη μεγάλη μέρα;
Έντονες όμως είναι και οι συζητήσεις ότι ναι μεν πηγαινοερχόταν στη Θεσσαλονίκη για το νυφικό της, αλλά η τελευταία πρόβα δεν έχει γίνει ακόμα και η ημερομηνία είναι ανοιχτή για να γίνει ελάχιστες μέρες πριν από το γάμο. Γιατί άραγε; Και πώς εξηγείται το γεγονός ότι στη ζωντανή σύνδεση που είχε με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο - οι οποίοι μία μέρα πριν είχαν συναντηθεί με τον Γιώργο Λιάγκα- εκείνοι έφεραν μαζί τους ένα κόκκινο παιδικό φορμάκι και τη ρώτησαν «Είναι αλήθεια; Σύντομα...»; Και μπορεί η Φαίη να τα έχασε προς στιγμήν, αλλά όταν συνήλθε από την έκπληξη, χαμογέλασε και τους απάντησε διπλωματικά: «Ε, κάποια στιγμή θα χρειαστεί». Τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν μια ωραία οικογένεια. Τώρα, αν το πρώτο μέλος της είναι ήδη στο δρόμο, θα φανεί σύντομα. Άλλωστε, λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις 20 Ιουνίου που θα γίνει ο γάμος στο «Ιsland» στη Βάρκιζα. Μόνο που ίσως χρειαστεί να αναβάλουν το υπερπόντιο ταξίδι του μέλιτος που ετοιμάζουν για το καλοκαίρι!
loipon.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα