Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τζούλια: Μήπως το κορίτσι ερωτευθηκε;


Είναι συχνό φαινόμενο μεγάλοι έρωτες να γεννιούνται στα γυρίσματα μίας ταινίας. Από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί μέχρι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Φάνη Μουρατίδη εδώ στην Ελλάδα. Από την παράδοση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία δηλώνει ότι η ταινία (ναι η τσόντα) το «Απαγορευμένο» στάθηκε η αιτία να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα.

Έχοντας παρακολουθήσει το dvd, είμαι σίγουρη ότι η ξανθιά ερωτεύτηκε το... μπουκάλι σαμπάνιας. Δεν έλεγε να το αποχωριστεί κι έδειχνε να περνάει καλύτερα μαζί του. Έλα, όμως, που κάνει την έκπληξη και δηλώνει ερωτευμένη με τον... ακέφαλο καβαλάρη της! Ο Ίαν Σκοτ βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και όλοι πιστέψαμε ότι ήρθε για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά όπως φαίνεται, ο έρωτας ήταν αυτός που τον έφερε...

Ο έρωτας του για την Τζούλια, η οποία τον φιλοξενεί στο σπίτι της στην Εκάλη, ενώ φροντίζει να του δίνει και μία γεύση από τη νυχτερινή Αθήνα. Μάλιστα, ο φακός της Espresso τους τσάκωσε να φιλιούνται με πάθος στο τζιπ της Τζούλιας, αλλά και στο μπαλκόνι του σιιτού της. (Ε να μη δουν κάτι και οι γείτονες;) Η Τζούλια φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη, ενώ παραδέχεται ότι ο παρτενέρ της στην τσόντα της είχε συμπαρασταθεί μετά την κυκλοφορία της.

Στη συνέντευξη του στο «Όλα 10» ο Γάλλος δεν μου έδωσε την εντύπωση του ερωτευμένου με την Τζούλια. Ούτε καν ότι οι δυο τους είναι στο ψηστήρι. Αλλά όσα φέρνει η Τζούλια... Και τις επόμενες ημέρες άνθισε ο έρωτας τους. Να δεις φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Λες και είναι αυτά που κόπηκαν στο μοντάζ του «Απαγορευμένου».

Υ.Γ. Δηλαδή Τζούλια και Σκοτ θα δείχνουν στα παιδιά τους το dvd και ωσάν άλλοι Τζολί και Πιτ θα λένε ότι αυτή είναι η ταινία που ερωτεύτηκαν η «μαμά» και ο «μπαμπάς»; Αν προχωρήσει ο έρωτας τους...

Υ.Γ. 2 Ο κολλητός της Τζούλιας που είναι αυτές τις μέρες;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!