Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τζούλια: Μήπως το κορίτσι ερωτευθηκε;


Είναι συχνό φαινόμενο μεγάλοι έρωτες να γεννιούνται στα γυρίσματα μίας ταινίας. Από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί μέχρι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Φάνη Μουρατίδη εδώ στην Ελλάδα. Από την παράδοση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία δηλώνει ότι η ταινία (ναι η τσόντα) το «Απαγορευμένο» στάθηκε η αιτία να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα.

Έχοντας παρακολουθήσει το dvd, είμαι σίγουρη ότι η ξανθιά ερωτεύτηκε το... μπουκάλι σαμπάνιας. Δεν έλεγε να το αποχωριστεί κι έδειχνε να περνάει καλύτερα μαζί του. Έλα, όμως, που κάνει την έκπληξη και δηλώνει ερωτευμένη με τον... ακέφαλο καβαλάρη της! Ο Ίαν Σκοτ βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και όλοι πιστέψαμε ότι ήρθε για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά όπως φαίνεται, ο έρωτας ήταν αυτός που τον έφερε...

Ο έρωτας του για την Τζούλια, η οποία τον φιλοξενεί στο σπίτι της στην Εκάλη, ενώ φροντίζει να του δίνει και μία γεύση από τη νυχτερινή Αθήνα. Μάλιστα, ο φακός της Espresso τους τσάκωσε να φιλιούνται με πάθος στο τζιπ της Τζούλιας, αλλά και στο μπαλκόνι του σιιτού της. (Ε να μη δουν κάτι και οι γείτονες;) Η Τζούλια φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη, ενώ παραδέχεται ότι ο παρτενέρ της στην τσόντα της είχε συμπαρασταθεί μετά την κυκλοφορία της.

Στη συνέντευξη του στο «Όλα 10» ο Γάλλος δεν μου έδωσε την εντύπωση του ερωτευμένου με την Τζούλια. Ούτε καν ότι οι δυο τους είναι στο ψηστήρι. Αλλά όσα φέρνει η Τζούλια... Και τις επόμενες ημέρες άνθισε ο έρωτας τους. Να δεις φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Λες και είναι αυτά που κόπηκαν στο μοντάζ του «Απαγορευμένου».

Υ.Γ. Δηλαδή Τζούλια και Σκοτ θα δείχνουν στα παιδιά τους το dvd και ωσάν άλλοι Τζολί και Πιτ θα λένε ότι αυτή είναι η ταινία που ερωτεύτηκαν η «μαμά» και ο «μπαμπάς»; Αν προχωρήσει ο έρωτας τους...

Υ.Γ. 2 Ο κολλητός της Τζούλιας που είναι αυτές τις μέρες;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα