Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα 2010

Και για φέτος στις δύο πρωτες θέσεις παραμένουν τα
1)Επαγγελματίας πολιτικός
Όπως πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας δεν άσκησαν άλλο επάγγελμα πλην του κοινοβουλευτισμού.
2)Κληρονόμος κόμματος
Από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα. Δε θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα, ένα καλό επώνυμο αρκεί. Καμαρώστε τον ηλίθιο και πανηλίθιο ή Χοντρό και Λιγνό ή Άμποτ και Κοστέλο ή Γιωρίκα και Κωστίκα. Όπως και να τους αποκαλέσουμε, δεν παύουν να παραπέμπουν σε…

ανέκδοτο.

Στην τρίτη θέση έχουμε new entry

3) Τι άλλο από... Πορνοσταρ
Εχει χαμηλή φορολόγηση σε ΦΠΑ στο 5%, δεν απαιτεί γνωσεις ουτε προυπηρεσία ενω έχει πολλά....



εξτραδάκια και πολλά διεφύγοντα κέρδη. Αν μπορέσει να τσιμπήσει έσοδα και από τις πωλήσεις των πακιστανων τότε είναι το επάγγελμα αποκάλυψη για φέτος

4) Πορνομανατζερ

Ναι. Μπορείς και με κατω του μετρίου IQ να ζεις καλά.! Κερδίζεις το παντεσπανι σου τίμια. Απαιτουνται βασικά Ελληνικά.

4)Παίκτης Reality γενικά

Εκτός της ανακύκλωσης παιχνιδιών πχ. Από εκδίκιση της ξανθιάς ή το next top model στο Love bites και καπάκια απο Αγρότης μόνος ψάχνει σε κάτι ψήνεται αποκτας και φήμη.
Επίσης μπορεί να αποκτήσεις τσαμπα νεο σαλόνι κουζίνα ηλεκτρικές συσκευες και σιγουρα τζακι

6) Next top model

Επικίνδυνο αλλά και προσοδοφόρο. Η υπερέκθεση σε φακό και μανατζαρέους βλαπτει ενω εχει πιθανότητες εξέλιξης προς το τρίτο καλυτερο επάγγελμα (δεςπιο πανω)

7)Εστιάτορας supported by Botrini

Σε γενικές γραμμές θα πας καλά, και μονο για την περιεργεια της γειτονιας θα σου ερθει κόσμος. Αν ο μαγειρας σου δεν ειναι ταυόχρονα και υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος έχεις βάσιμες ελπίδες να πας καλά.
Στα μειον οτι θέλει πολυ μανουρα με τον Εκτορα στα γυρίσματα για να εχεις και τηλεθέαση
http://irakliowebradio2.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα