Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σύμφωνα με τον Ron Gutman (μέλος της επιστημονικής ομάδας στο Harvard όσον αφορά στις νέες τεχνολογικές εφαρμογές στην ιατρική), ο τρόπος και η συχνότητα με την οποία χαμογελάμε καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πορεία της ζωής μας και την υγεία μας. Και δια του λόγου το αληθές αυτό ακριβώς απέδειξε μία μελέτη 30 ετών που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Berkley που εξέτασε τα χαμόγελα στις κολεγιακές φωτογραφίες και τις συνέκρινε με την πορεία και το βαθμό ευτυχίας που είχαν αυτοί οι φοιτητές στη ζωή τους. Ακόμη πιο εντυπωσιακά όμως ήταν τα αποτελέσματα μελέτης που αφορούσε στα χαμόγελα παιχτών του μπέιζμπολ σε σχέση με το πόσο ζουν. Βρέθηκε λοιπόν ότι οι παίχτες με τις πιο γελαστές φάτσες στις φωτογραφίες έζησαν κατά μέσο όρο 79.9 χρόνια σε αντίθεση με αυτούς που χαμογελούσαν λιγότερο και οι οποίοι έζησαν 72.9 χρόνια. Αν λοιπόν τα έμβρυα χαμογελούν πριν καν γεννηθούν και αν το χαμόγελο κρύβει τέτοια δύναμη που μας προβλέπει ως και τον βαθμό επιτυχίας στην ζωή μας, τότε γιατί χαμογελάμε όλο και λιγότερο; Οι σκέψεις δικές μας….

https://www.facebook.com/leximathia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition