Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Τι είναι η Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους;

Enthusiatic woman with hands in the airΑναρωτιέστε για το πως θα χωρέσετε σε αυτά τα νέα ρούχα στην ντουλάπα σας; Τώρα ανακαλύψτε έναν διασκεδαστικό τρόπο να το πετύχετε και διαχειριστείτε το βάρος σας, μέσω
  • Της υποστήριξης από τον προσωπικό σας σύμβουλο ευεξίας
  • Της εκπαίδευσης πάνω σε θέματα ευεξίας και σωστής διατροφής για μακροχρόνια διαχείριση βάρους
  • Των ευκαιριών συναναστροφής με ανθρώπους ίδιων αντιλήψεων κάθε εβδομάδα
  • Της έμπνευσης σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον για να επιτύχετε ένα υγιές αποτέλεσμα
Πάρτε μέρος σε μία Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους της περιοχής σας, ακολουθείστε ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων και κερδίστε την γνώση και την αυτοπεποίθηση, ώστε να επιτύχετε ένα υγιές βάρος και ευεξία σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Γιατί έχει αποτέλεσμα η Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους;

Η μεγαλύτερη πρόκληση στη διαχείριση βάρους είναι να παραμείνετε κινητοποιημένοι. Η Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους είναι ένας διασκεδαστικός και γεμάτος έμπνευση τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σας στον έλεγχο του βάρους. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομαδιαίων συναντήσεων, θα συναντήσετε ανθρώπους που παίρνουν πρώτη φορά μέρος αλλά και εκείνους που έχουν συμμετάσχει σε πολλές Ομάδες. Μέσω των κοινών στόχων, οι άνθρωποι εμπνέονται και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον ώστε να επιτύχουν του στόχους τους.
Group of people

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του Προγράμματος

Θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγξετε το βάρος σας στις εβδομαδιαίες συναντήσεις, οι οποίες έχουν διάρκεια περίπου μία ώρα από τον χρόνο σας. Θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες από τα εβδομαδιαία θέματα ελέγχου βάρους, και έναν προσωπικό σύμβουλο ο οποίος έχει περάσει μέσα από αυτήν τη διαδικασία ελέγχου βάρους…και τα κατάφερε. Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας παρακινήσουν επίσης. Οι συναντήσεις είναι μία ευκαιρία να λάβετε επιστημονικές συμβουλές, να μοιραστείτε χρήσιμες πληροφορίες – ή απλά να ακούσετε και να κερδίσετε τη υποστήριξη από άλλους ανθρώπους στο πρόγραμμα.

Ιστορίες Επιτυχίας

Η δύναμη της Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους είναι πολύ απλά ο αριθμός των ατόμων που έλαβαν μέρος και που συνεχίζουν να βλέπουν θεαματικά αποτελέσματα. 

Στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου,σ' έναν όμορφο διαμορφωμένο χώρο που υποδέχεται με θετικό πνεύμα τους συμμετέχοντες της υπάρχει μια τέτοια ομάδα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δοκιμαστικά εντελώς δωρεάν μια συνάντησή μας, να επωφεληθείτε από τις δωρεάν μετρήσεις μας και να διαπιστώσετε ο ίδιος/α αν σας ταιριάζει.  Απαιτείται επικοινωνία με την υπεύθυνη της ομάδας: κα Χαιρετάκη Τζένη 69858 3 999 5.

http://www.myweightlosschallenge.gr/info/IIIIIII-IIIIIIIII-x8759

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου