Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

“Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου”

"Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου"
Μέχρι… σκασμού ταΐζει τα παιδιά της μια παχύσαρκη μητέρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο λόγος για τη Cynthia Williams η οποία σε καθημερινή βάση δίνει στον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew να φάνε ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα.

Οι δύο νέοι έχουν φτάσει να ζυγίζουν μαζί λίγο παραπάνω από μισό τόνο, 544 κιλά.

Η Williams παλιότερα παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας των κιλών της, μια και είχε υψηλή πίεση και διαβήτη. Η γυναίκα τότε έκανε γαστρική χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να σωθεί και να χάσει πολλά κιλά.
Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τη μητέρα πως αν τα παιδιά της συνεχίσουν να τρώνε τέτοια ποιότητα και ποσότητα φαγητού τότε θα πεθάνουν.
“Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας.
Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα. Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο.
Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό”, είπε στην Daily Mail η Cynthia Williams.
Πηγή: cosmo.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου