Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου”

"Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου"
Μέχρι… σκασμού ταΐζει τα παιδιά της μια παχύσαρκη μητέρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο λόγος για τη Cynthia Williams η οποία σε καθημερινή βάση δίνει στον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew να φάνε ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα.

Οι δύο νέοι έχουν φτάσει να ζυγίζουν μαζί λίγο παραπάνω από μισό τόνο, 544 κιλά.

Η Williams παλιότερα παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας των κιλών της, μια και είχε υψηλή πίεση και διαβήτη. Η γυναίκα τότε έκανε γαστρική χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να σωθεί και να χάσει πολλά κιλά.
Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τη μητέρα πως αν τα παιδιά της συνεχίσουν να τρώνε τέτοια ποιότητα και ποσότητα φαγητού τότε θα πεθάνουν.
“Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας.
Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα. Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο.
Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό”, είπε στην Daily Mail η Cynthia Williams.
Πηγή: cosmo.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition