Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου”

"Ταΐζω μέχρι θανάτου τα παιδιά μου"
Μέχρι… σκασμού ταΐζει τα παιδιά της μια παχύσαρκη μητέρα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο λόγος για τη Cynthia Williams η οποία σε καθημερινή βάση δίνει στον 26χρονο Joseph και τον 18χρονο Mathew να φάνε ντόνατς, τηγανητό κοτόπουλο και πίτσα.

Οι δύο νέοι έχουν φτάσει να ζυγίζουν μαζί λίγο παραπάνω από μισό τόνο, 544 κιλά.

Η Williams παλιότερα παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας των κιλών της, μια και είχε υψηλή πίεση και διαβήτη. Η γυναίκα τότε έκανε γαστρική χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να σωθεί και να χάσει πολλά κιλά.
Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τη μητέρα πως αν τα παιδιά της συνεχίσουν να τρώνε τέτοια ποιότητα και ποσότητα φαγητού τότε θα πεθάνουν.
“Είναι δική μου η ευθύνη για το βάρος τους. Είναι δικό μου το λάθος που τα, πλούσια σε λιπαρά τρόφιμα, τους σκοτώνουν, αλλά δεν μπορώ να μην τους ταΐζω με αυτά! Ταΐζω τα αγόρια μου μέχρι θανάτου! Όταν το βάρος μου μειώθηκε απότομα, ενώ το δικό τους αυξανόταν, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθούσα να αγοράζω μόνο υγιεινές τροφές για όλους μας.
Ήθελα τα αγόρια να χάσουν πολύ βάρος, όπως έχασα κι εγώ, αλλά με φυσικό τρόπο. Αλλά είναι δύσκολο για εκείνους όταν είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι, όλη την ώρα. Έχουν τόσο πολύ βάρος που δεν μπορούν ούτε να εργαστούν, ούτε να κάνουν γυμναστική ούτε να βγουν έξω και να συναναστραφούν με κόσμο.
Έτσι, το μοναδικό πράγμα που μπορώ να τους προσφέρω για να τους κάνω ευτυχισμένους και χαρούμενους είναι το φαγητό”, είπε στην Daily Mail η Cynthia Williams.
Πηγή: cosmo.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα