Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Dracula επιστρέφει τρισδιάστατος!


Και το πανηγύρι των βαμπίρ στην εποχή μας καλά κρατεί... Η λίστα με τους σκηνοθέτες, μικρούς ή μεγάλους, που θέλουν να δώσουν τη δική τους ματιά πάνω στα αιμοβόρα πλάσματα της νύχτας συνεχώς μακραίνει. Τελευταία προσθήκη ο ιταλός maestro του τρόμου, Dario Argento.
Ο 70χρονος σκηνοθέτης βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες και συζητά για το καινούριο project του, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια (ακόμα) μεταφορά του κλασικού «Dracula» που έγραψε ο Bram Stoker το 1897.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Argento σκοπεύει να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Ιανουάριο και η ταινία θα είναι (φυσικά) σε 3D.Ο ίδιος πάντως κάνει λόγο για μια ταινία εποχής, πολύ πιστή στο κείμενο του Stocker, κάτι που μπορούμε να πιστέψουμε, αν θυμηθούμε ότι και στο «Φάντασμα Της Όπερας» του 1998, είχε κάνει όσες αλλαγές ήταν αρκετές για να γίνει πιο gore η ιστορία.
Ο Κόμης Δράκουλας όμως είναι από μόνος του... αιματοβαμένος.
Ας ελπίσουμε ότι με αυτή την ταινία ο μεγάλος πειραματιστής των ‘70s και των ‘80s θα επανέλθει στο προσκήνιο δριμύτερος, γιατί, είναι αλήθεια, μάς έχει λείψει μια διαφορετική ματιά πάνω στον κουρασμένο τρόμο.
nooz.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition