Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

O Dracula επιστρέφει τρισδιάστατος!


Και το πανηγύρι των βαμπίρ στην εποχή μας καλά κρατεί... Η λίστα με τους σκηνοθέτες, μικρούς ή μεγάλους, που θέλουν να δώσουν τη δική τους ματιά πάνω στα αιμοβόρα πλάσματα της νύχτας συνεχώς μακραίνει. Τελευταία προσθήκη ο ιταλός maestro του τρόμου, Dario Argento.
Ο 70χρονος σκηνοθέτης βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες και συζητά για το καινούριο project του, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια (ακόμα) μεταφορά του κλασικού «Dracula» που έγραψε ο Bram Stoker το 1897.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Argento σκοπεύει να ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Ιανουάριο και η ταινία θα είναι (φυσικά) σε 3D.Ο ίδιος πάντως κάνει λόγο για μια ταινία εποχής, πολύ πιστή στο κείμενο του Stocker, κάτι που μπορούμε να πιστέψουμε, αν θυμηθούμε ότι και στο «Φάντασμα Της Όπερας» του 1998, είχε κάνει όσες αλλαγές ήταν αρκετές για να γίνει πιο gore η ιστορία.
Ο Κόμης Δράκουλας όμως είναι από μόνος του... αιματοβαμένος.
Ας ελπίσουμε ότι με αυτή την ταινία ο μεγάλος πειραματιστής των ‘70s και των ‘80s θα επανέλθει στο προσκήνιο δριμύτερος, γιατί, είναι αλήθεια, μάς έχει λείψει μια διαφορετική ματιά πάνω στον κουρασμένο τρόμο.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου