Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γέννησε δίδυμα στα 62 της!


Η Κραζιμίρ Ντιμίτροβα γέννησε με καισαρική τομή στις 5 Μαΐου δυο κοριτσάκια, τη Μέρι και τη Ζακλίν, βάρους ενός κιλού το καθένα, στην πόλη Ρούζε της βόρειας Βουλγαρίας.

"Η ηλικία δεν ήταν εμπόδιο για μένα. Ηθελα τόσο πολύ ν΄αποκτήσω παιδιά", δήλωσε η Ντιμίτροβα στην εφημερίδα.

Η Ντιμίτροβα, η οποία πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί, τόνισε ότι τα αιτήματά της για υιοθεσία είχαν απορριφθεί από τις αρμόδιες αρχές.

"Δε θέλω να κοιτάζω πολύ μακριά στο μέλλον. Ελπίζω ότι τα κορίτσια θα πάνε καλά", πρόσθεσε.

Ο γιατρός της Ντιμίτροβα, Γκεόργκι Χούμπσεφ δήλωσε στο βουλγαρικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΒΤΑ ότι η 62χρονη ψυχίατρος είναι η δεύτερη γυναίκα στον κόσμο στην ηλικία αυτήν που γεννάει δίδυμα ύστερα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Σύμφωνα με το γιατρό, έξι γυναίκες γύρω στα 60 έχουν γεννήσει ένα και μόνο παιδί.

Η Ινδή Ομκάρι Πανουάρ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο ηλικιωμένης γυναίκας που απέκτησε παιδιά. Η Πανουάρ γέννησε δίδυμα το 2008 σε ηλικία 70 ετών.
Γέννησε δίδυμα στα 62 της!
allday-news

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλ...

Πως θα βράσουμε εξαιρετικά τα πασχαλινά μας αυγά!

 Φέτος εστιάστηκα όχι στην εξωτερική εμφάνιση όσο στο πόσο σωστά θα βράσουν τα αυγουλάκια μας και πόσο νόστιμα θα γίνουν! Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο! Και πράγματι ότι και να σας πω είναι λίγο! Τα αυγουλάκια τέλεια βρασμένα, χωρίς τον σκούρο πράσινο δακτύλιο και το πιο σημαντικό ξεφλουδίζονται με μιας! Και έχουν και υπέροχη γεύση! Το μοιράζομαι λοιπόν γιατί το καλό πρέπει να λέγεται! Κ αι δεν έσπασε και κανένα! Νομίζω ότι ο @TheChefSyndicate θα γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια!

Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι

Η ζάχαρη είναι ένας εχθρός για την υγεία μας. Ας αντικαταστήσουμε όλα τα αναψυκτικά με νεράκι. Και επειδή δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν πίνει νερό, να ξεκινήσει. Να μια ωραία πρόταση! Λάιμ Λεμονένιο Νεράκι 1. Δίνει γεύση. 2. Κάνει την αναπνοή σου πιο δροσερή.  3. Ρυθμίζει το pH στο σώμα σου (κανένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει σε ένα pH περιβάλλον). 4. Βοηθά στην καλύτερη υγεία του συκωτιού σου και δίνει οξυγόνο στο σώμα σου. 5. Περιέχει τόσα αντιοξειδωτικά που σε κρατά υγιή! Και το κυριότερο, είναι τόσο εύκολο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι νεράκι (αν έχεις και φιλτραρισμένο καλύτερα) 2λεμόνια, 2 λαιμ και έτοιμο το φρεσκολαιμολεμονένιο νεράκι σου! Χαιρετάκη Τζένη Ανεξάρτητη Σύμβουλος Ηerbalife Nutrition