Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγές στο facebook



Μέχρι σήμερα η παγκόσμιας εμβέλειας ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook έδινε τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν, φωτογραφίες, δραστηριότητες και γκρουπ στα οποία συμμετέχουν οι διαδικτυακοί φίλοι τους, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα γούστα και τις αρέσκειες τους.
Στελέχη διαχείρισης του facebook ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι φέρνουν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στη διάθεση των χρηστών και μελών της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας, μέσω του… κουμπιού like ή dislike.
Με το πάτημα του κουμπιού, οι χρήστες θα μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να γίνουν οπαδοί σελίδων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και οργανώσεις που διαφημίζουν τα εμπορικά τους σήματα στο facebook.

Μέσω του facebook, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν like ή dislike σελίδες που οι φίλοι τους έχουν αναρτήσει στο προφίλ τους, μέσω του ALEX LI ενός νέου λογισμικού που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή. Οι πληροφορίες μπορεί να αφορούν την πόλη που ζει ο κάθε χρήστης, το είδος της μουσικής που ακούει και τις ταινίες που βλέπει.
«Μόλις κάνετε την επιλογή σας, οποιοδήποτε κείμενο διαθέτατε προηγουμένως για την πόλη, την πατρίδα, την εκπαίδευση και την εργασία σας και αρέσει σε κάποιον χρήστη, θα αντικατασταθεί από αντίστοιχες συνδέσεις των εν λόγω σελίδων στο διαδίκτυο«, ανέφεραν στελέχη της ιστοσελίδας.
Προηγουμένως, τα μέλη μπορούσαν να εγγραφούν στο Facebook σε σελίδες με το πάτημα ενός κουμπιού – ετικέτα «Γίνε Fan». Πλέον, αυτό το κουμπί διαβάζει και το «Like». Όταν κάποιος δηλαδή κάνει κλικ σε αυτό κουμπί, το Facebook θα προσθέτει τις σελίδες στο σχετικό τμήμα του προφίλ με τις «Πληροφορίες».
Επιπλέον, στο Facebook έχει προστεθεί νέος τύπος σελίδας που ονομάζεται «Κοινότητα» και ωθεί ανθρώπους να συγκεντρωθούν ουσιαστικά γύρω από ένα κοινό ενδιαφέρον ή θέμα της αρεσκείας τους. «Οι κοινοτικές σελίδες είναι ακόμα σε μορφή beta, αλλά μακροπρόθεσμος στόχος είναι να κάνουμε καλύτερη συλλογή των κοινών γνώσεων σε ένα θέμα«, αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Τέλος, στο Facebook έχει προστεθεί ένα νέο στοιχείο ελέγχου της ιδιωτικής ζωής που επιτρέπει σε μέλη να κρύβουν τις λίστες των φίλων τους.  TreloKouneli
Vraseryzi.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα