Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ανανέωση: Μικρές αγορές, μεγάλες αλλαγές


Είναι εποχή οικονομικής κρίσης και αυτό έχει φτάσει στα πορτοφόλια όλων μας. Η καλή διάθεση όμως και η ανάγκη κάθε γυναίκας για μια όμορφη εμφάνιση δεν πρέπει να εκλείψει. Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές για να πετύχουμε την ανανέωση της εικόνας μας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.
 
Καθημερινή άνεση
Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν, το αγαπημένο σας Τ-shirt και ανανεώστε το ντύσιμό σας με ένα μαντήλι με έντονα φωτεινά χρώματα. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα απλό αλλά όμορφο χτένισμα και δώστε λίγο περισσότερη έμφαση στο βάψιμό σας το οποίο θα πρότεινα να είναι σε ζεστούς απαλούς γήινους τόνους και έτσι θα δώσει στο σύνολο μια νότα φρεσκάδας.
Έτοιμη για όλες τις περιστάσεις
Για μια προσεγμένη εμφάνιση αλλά όχι επιτηδευμένη κατάλληλο είναι ένα φόρεμα κατά προτίμηση μονόχρωμο. Κάτι τέτοιο όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και αν όχι είναι από τα ελάχιστα νέα κομμάτια που πρέπει να προσθέσουμε. Η γραμμή του καλό θα ήταν να είναι ίσια για να μην δεσμεύει και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πολλές σεζόν χωρίς να είστε εκτός μόδας. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να προσθέσετε ένα όμορφο ζευγάρι ψηλές γόβες και μια εντυπωσιακή ζώνη με οποιουσδήποτε χρωματικούς συνδυασμούς επιθυμείτε αφού έτσι και αλλιώς η μόδα προστάζει έντονα χρώματα. Χτενίστε τα απλά τα μαλλιά σας και προσθέστε ένα έντονο κραγιόν στο μακιγιάζ σας για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας.
Μπείτε στη μόδα
Το animal print είναι στα φόρτε του. Είναι ευκαιρία λοιπόν για εσάς να προμηθευτείτε κάτι μικρό με τέτοιου είδους χρωματικά μοτίβα, αν δε διαθέτετε ήδη κάτι. Αυτό μπορεί να είναι μια όμορφη ζώνη ή μια κορδέλα για τα μαλλιά ή ένα ακόμα μαντήλι που θα το προσθέσετε σε ένα σωρό συνδυασμούς και  θα το ευχαριστηθείτε πολύ.
Στον επαγγελματικό χώρο
Το ντύσιμο για τη δουλειά σας  ή για κάποιες συναντήσεις σας θα πρέπει να είναι αυστηρό; Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι θηλυκό, κομψό και όμορφο. Μια φούστα pencil σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη συμπληρώνοντάς τη με ένα σακάκι. Τα μονόχρωμα μαύρα, μπλε ή γκρι είναι οι κατάλληλες επιλογές γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και προσθέτουν κύρος. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με έναν αυστηρό κότσο και με μακιγιάζ σε πολύ απαλούς φυσικούς τόνους γιατί το κατάλληλο μακιγιάζ για επαγγελματική δραστηριότητα είναι το μακιγιάζ που δε φαίνεται.
Μην παραμελείτε την εμφάνισή σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, νοιαστείτε για εσάς, νιώστε αυτοπεποίθηση  και έτσι θα ομορφύνετε την καθημερινότητά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου