Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Μπισκότα με γλάσσο

alt
Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, το κακάο, τη ζάχαρη και το βούτυρο. Όταν ομογενοποιηθούν προσθέτουμε και τα αυγά.

Ακολούθως απλώνουμε τη ζύμη με τον πλάστη και την κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 8'.

Αφού κρυώσουν, τα καλύπτουμε με το γλάσσο και λιώνουμε σε μπεν-μαρί κουβερτούρα με την οποία θα ολοκληρώσουμε τα σχέδια πάνω στα μπισκότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου