Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πως να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους που σας βάζουν τρικλοποδιές στη δουλειά


'Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες. Και πολλές φορές γίνονται δύσκολες γιατί υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες που θέλουν να μας υπονομεύσουν. Είτε επειδή διακατέχονται από κόμπλεξ κατωτερότητας είτε επειδή φοβούνται ότι θα πάρουμε εμείς την προαγωγή που θέλουν αυτοί. Αν έχετε ένα τέτοιο συνεργάτη στη δουλειά θα πρέπει να είστε έτοιμη να τον αντιμετωπίσετε.



  • Αρχικά βεβαιωθείτε ότι όντως αυτός ο συνεργάτης θέλει να σας υπονομεύσει. Δείτε κάποια δείγματα όπως το να σας κατηγορήσει για κάποιο λάθος σε ένα project για το οποίο δεν ευθύνεστε.
  • Μιλήστε του ανοιχτά και δείξτε του ότι δεν ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές. Βέβαια να το κάνετε σε χαμηλούς τόνους γιατί όταν δεν φωνάζουμε σε ένα καυγά τότε δείχνουμε ότι έχουμε εμείς τον έλεγχο.
  • Προσπαθήστε να έρχεστε σε επαφή με τον άμεσο προϊστάμενο ή με το αφεντικό σας και να του δείχνετε πόσο ικανές και επικοινωνιακές είστε. Όσο ο προϊστάμενος σας ξέρει ότι είστε ικανές δύσκολα θα μπορέσει να πιστέψει τα λόγια κάποιου άλλου συναδέλφου.
  • Δημιουργήστε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Το να βοηθήσετε ένα συνάδελφο όταν το έχει ανάγκη είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλή φήμη στην εταιρεία. Όσο καλύτερη είναι η φήμη σας τόσο δυσκολότερο θα είναι να σας υπονομεύσει κάποιος συνάδελφος.
  • Πάρτε πρωτοβουλίες και αναλάβετε δύσκολα project. Το να προωθείτε τις ικανότητες σας κάνει το άστρο σας να λάμπει ακόμη περισσότερο στη δουλειά.
  •  
  •  http://www.omorfaino.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα