Ψάχνετε για το μαγικό συστατικό που μπορεί να προστατέψει την καρδιά σας και ταυτόχρονα να σας κρατήσει αδύνατους; Ανοίξτε το ντουλάπι της κουζίνας σας και πιάστε το ξίδι. Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Γουάγιο της Ιαπωνίας έδειξε ότι μπορεί να κάνει πιο έντονη τη γεύση του αλατιού στο φαγητό, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να βάλετε πολύ, συν του ότι, σε διαφορετική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Agricultural and Food Chemistry αποκαλύπτεται ότι η καθημερινή κατανάλωσή του ρίχνει την… κοιλίτσα! Οι επικεφαλής της μελέτης υποστηρίζουν πως το οξικό οξύ που υπάρχει σε αυτό βοηθά το σώμα να παράγει ένζυμα που διαλύουν το λίπος.
Και επίσης για αυτούς που είναι κυκλοθυμικοί και δεν μπορούν να ελέγχουν τα νεύρα τους...ΞΥΔΙΙΙΙ
omorfamystika.gr/
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου