Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οσα δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τις φίλες

Είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τους κωδικούς σου για να έχει πρόσβαση στο e-mail και το λογαριασμό σου στο facebook. Κάθε φορά που εκπέμπεις SOS είναι εκεί για εσένα ενώ τα ρούχα της είναι και δικά σου! Αμέτρητες φορές σε έχει καλύψει στους γονείς λέγοντας πως κοιμάσαι σπίτι της ενώ τα τελευταία χρόνια κάνετε τα πάντα μαζί. Η κολλητή σου είναι τα πάντα για εσένα γι΄αυτό και μοιράζεστε πολλά, όχι όμως και τα πάντα! Μάθε τι δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τις κολλητές, όσο αδελφές ψυχές κι αν τις αισθάνεσαι.

Όσα δε μοιράζεσαι με φίλες
1. Ο αγαπημένος σου είναι «τούρμπο» στο κρεβάτι
Οσο φλογερή και αν ήταν η προηγούμενη νύχτα καλό θα ήταν να μη δώσεις πλήρη αναφορά στις φίλες. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει η ζήλια και η περιέργεια. Γι' αυτό καλύτερα φύλαξε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να γίνεις η « Μαρία της σιωπής» κρατώντας σιγή ιχθύος για κάθε χοτ πλευρά της ερωτικής σου ζωής.
2. Ο μυστικός σου αριθμός είναι ο…
Δίνοντας σε κάποιον τον μυστικό σου αριθμό της κάρτας καταθέσεων είναι σαν να του δίνεις το δικαίωμα να «δανειστεί» χρήματα σε ώρα ανάγκης. Όση εμπιστοσύνη και αν έχεις στις φίλες, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με τις πιστωτικές σου κάρτες. Τα πιν λέγονται «μυστικοί» αριθμοί διότι πρέπει να φυλάγονται κρυφά και όχι να τα διατυμπανίζεις.
3. Τα εσώρουχά σου τα φοράς δεν τα δανείζεις
Οι φίλες σου σε έχουν σώσει κάθε φορά που οι επιλογές της γκαρνταρόμπας σου δε σε ικανοποιούσαν ενώ ο κούκλος με τον οποίον είχες ραντεβού κατέφθανε από ώρα σε ώρα. Στη δύσκολη στιγμή σου δάνεισαν φοβερά σανδάλια, γκέρλι φουστίτσες και επώνυμα αξεσουάρ, κάτι το οποίο θα έκανες κι εσύ στη θέση τους. Οσο υποχρεωμένη όμως κι αν αισθάνεσαι να θυμάσαι ότι μερικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου απλά δεν δανείζονται. Το να μοιράζεσαι με τις φίλες τα εσώρουχα ή το μαγιό σου θέτει σε κίνδυνο την Υγεία σου. Ο Όση εμπιστοσύνη κι αν έχεις στη φίλη σου, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το αν αυτή είναι απόλυτα υγιής. Για το λόγο αυτό απέφευγε επίσης να χρησιμοποιείς το ίδιο ξυραφάκι με το οποίο αυτή ξυρίστηκε.
6. Τα προϊόντα του μακιγιάζ κρύβουν… μολύνσεις
Βουρτσάκια, σκιές, μάσκαρες και άλλα προϊόντα μακιγιάζ δίνουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροβίων. Αν τύχει να ξεμείνεις από καλλυντικά χρησιμοποίησε μικρά τρικ για να προφυλάξεις εσένα αλλά και τις φίλες! Σκούπισε με ένα χαρτομάντηλο την πούδρα ή το ρουζ πριν το εφαρμόσεις. Το ίδιο κάνε και με το κραγιόν ή το λιπ γκλος!
4. Το τηλέφωνο του πρώην το έχουν και οι φίλες;
Πως θα σου φαινόταν αν μια ημέρα η κολλητή σου έσκαγε μύτη με τον πρώην καλό σου στο πλάι της; Ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα το ερωτικό μεταξύ τους και είναι δύο καλοί φίλοι καταλαβαίνεις ότι αυτή η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστη για εσένα. Ο πρώην θα είναι πάντοτε παρών ως νέος κολλητός ή αγαπημένος της φίλης σου θυμίζοντας σου συνεχώς το παρελθόν και την αποτυχημένη σχέση σας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος για να τον ξεπεράσεις. Για να αποφύγεις λοιπόν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις, σε περίπτωση οριστικού χωρισμού, ζήτα από τις κολλητές να τον διαγράψουν από το κινητό, το φέισμπουκ και τη ζωή τους…
5. Το άρωμα σου είναι σήμα κατατεθέν σου
Όπως οι περισσότερες γυναίκες, έτσι κι εσύ έχεις ένα αγαπημένο άρωμα που δεν το αλλάζεις με τίποτα. Θεωρείς πως είναι το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία σου και την προσωπικότητά σου. Σκέψου για παράδειγμα πόσες φορές σε αναγνώρισαν λόγω αρώματος και πόσες φορές σου είπε κάποιος πως το άρωμα που φοράς σου ταιριάζει; Δεν είναι κακό να δανείσεις μια φορά το άρωμά σου σε κάποια φίλη αλλά δε θα ήταν ωραίο και να αφήνετε το ίδιο αποτύπωμα και την ίδια αίσθηση κάθε φορά που βρίσκεστε μαζί σε έναν χώρο. Το άρωμά σου πάντα σε έκανε μοναδική, αυτό όμως δε θα συμβεί αν το φοράτε και οι δύο.
Από τη Δήμητρα Γκούντρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα