Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα κουρέματα που θα λατρέψεις

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλεις να κάνεις την επανάσταση σου, να αλλάξεις το κούρεμα σου και τελικά να ανανεωθείς. Αφέλειες, κοντά κουρέματα και ένα κάρο άλλα τρεντ είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό σου. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα κουρέματα εκείνα που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν!
Φρέσκο και νεανικό το κοντό είναι το κούρεμα που σε βάζει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν!
Φρέσκο και νεανικό το κοντό είναι το κούρεμα που σε βάζει στην καρδιά της μόδας τη νέα σεζόν!

Να ζήσει το κοντό: φέτος το κοντό είναι στα επάνω του! Ακόμη και εσύ που είσαι ορκισμένη μακρυμαλλούσα θα αρχίσεις να το γυρίζεις στο κοντό. Μα γιατί να τα κόψεις; Γιατί το κοντό είναι νεανικό, μοντέρνο και φρέσκο και σε μεταμορφώνει. Ποιος είπε ότι το κοντό είναι για τα αγοράκια μόνο; Τώρα ανακαλύπτεις την πιο σέξι σου πλευρά με το νέο κοντό κούρεμα που αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!
Το κοντό στην πιο ανέμελη μορφή του δηλαδή με τουφίτσες ανακατεμένες είναι in αφού γενικά φέτος το λουκ στα μαλλιά ή στην πιο περιποιημένη του με το μαλλάκι σε androgynous λουκ, δηλαδή με τζελ και φορμαρισμένο όλο ώστε να μην "πετάει" ούτε τρίχα είναι in!
Μεσαίες καταστάσεις: το μεσαίο είναι ένα μήκος που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ αλλά ούτε και πολύ κοντό είναι μεσαίο! Αυτό το μήκος και για αυτόν ακριβώς το λόγο ταιριάζει σε όλες αφού συνδυάζει τα καλά στοιχεία και από τα δυο κουρέματα. Επίλεξε το μαλλάκι σου να έχει μεσαίο μήκος και θα δεις ότι και τα μαγουλάκια σου θα καλύπτεις με αυτό το κούρεμα αλλά και θα είναι φρέσκο και νεανικό!
Τιπ: ειδικά αν έχεις λεπτή τρίχα το μεσαίο μήκος είναι ιδανικό για σένα! Και φυσικά το τέλειο στιλ είναι να δημιουργήσεις ρομαντικά κύματα (σε στιλ μπούκλας) τα μαλλάκια σου και άφησε τα να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους.
Ναι στις αφέλειες για να μην είσαι αφελείς: ότι πιο σέξι και βολικό, φέτος οι αφέλειες κυριαρχούν σαν τρεντ στα μαλλάκια σου! Αν έχεις φαρδύ μέτωπο τότε προτίμησε εκείνες που φάνουν περίπου μέχρι το φρύδι σου αλλά δεν το καλύπτουν και ανανέωσε το λουκ σου στη στιγμή! Ειδικά αν έχεις μεσαίου μήκους μαλλάκι οι αφέλειες σε ανανεώνουν και σου χαρίσουν ανέμελο και ανανεωμένο λουκ που θα κόψει την ανάσα!
Διαχρονικά in: το μακρύ μαλλάκι στην πιο γυαλισμένη και λεία του μορφή είναι και πάλι φέτος απόλυτα in. Αν έχεις μακριά μαλλάκια, τότε φρόντισε να είναι λεία και μεταξένια, περιποιήσου τα σωστά και άφησε τα ανάλαφρα να πέφτουν στους ώμους και θα είσαι φυσικά in.

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου