Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Διάλεξε το σωστό παλτό ανάλογα με το σωματότυπο
Η αγορά παλτό είναι μία πολύ σημαντική κίνηση για την γκαρνταρόμπα σου. Πώς όμως θα διαλέξεις το σωστό παλτό; Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρεις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να αγοράσεις το κατάλληλο παλτό για σένα.


Καταρχάς, καλό είναι να επιλέξεις  το χρώμα του παλτού να βρίσκεται στη κλασική χρωματική παλέτα όπως μαύρο, μπεζ, γκρι, καφέ.

Τα κλασικά χρώματα και σχέδια στα ρούχα δημιουργούν αυτόματα ένα πιο διαχρονικό στιλ που το κάνει να είναι επένδυση.
Το παλτό είναι επένδυση και είναι κάτι που πρέπει να διαθέσεις ένα καλό χρηματικό ποσό αφού σκέψου πως όσο πιο καλή είναι η ύφανσή του τόσο περισσότερα χρόνια θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη και θα ζεσταίνει στις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.


Να θυμάσαι πως ένα παλτό θα πρέπει να μπορεί να φοριέται και την μέρα και την νύχτα.

Διάλεξε το παλτό ανάλογα με το τύπο του σώματος σου
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΑΧΛΑΔΙ

-Επέλεξε παλτό σε ίσια γραμμή μέχρι το μέσο της γάμπας σου ή μέχρι τον αστράγαλο. Επίσης σωστή επιλογή είναι και τα παλτό με ζώνη στη μέση αφού αναδεικνύουν την φιγούρα σου.

-Τι πρέπει να αποφύγεις για να μην σου προσθέσει πόντους; Τις μεγάλες εξωτερικές τσέπες αλλά και τα παλτό που έρχονται μέχρι το μέσο της περιφέρειάς σου ή τη μέση από το μπούτι σου. Τα μανίκια σου πρέπει να είναι οπωσδήποτε μακριά.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΜΗΛΟ

-Πρώτη επιλογή θα πρέπει να είναι τα παλτό σε γραμμή Α αφού κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα σου. Εάν θέλεις ένα παλτό σε ίσια γραμμή φρόντισε να είναι αρκετά μακρύ ώστε να σου προσθέτει ύψος.

-Απόφυγε τα μεγάλα κουμπιά αλλά και τις μεγάλες τσέπες κοντά στη περιοχή της κοιλιάς.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΗ

-Απόφυγε τα πολύ μακριά παλτό.

-Προτίμησε εκείνα που το μήκος τους φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο ή κοντά jackets. Οτιδήποτε άλλο σε επιλογή θα σε κάνει να χάνεσαι μέσα στο ύφασμα αφαιρώντας αυτόματα πόντους από το ύψος σου.


-Εάν το παλτό σου είναι μέχρι το γόνατο για να δημιουργήσεις την αίσθηση πως είσαι ψηλότερη σου προτείνω να επιλέξεις  ένα παλτό με ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση.
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ BOYISH FIGURE

Φρόντισε το παλτό σου να είναι σε γραμμή A  και να το φορέσεις με ζώνη ώστε να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου.
Απόφυγε αν μπορείς τα πολύ μακρία σε ίσια γραμμή παλτό.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ

-Επέλεξε παλτό σε ίσια γραμμή μέχρι τη μέση της γάμπας. Είναι πολύ σημαντικό να αναγράφεται από ό, τι κι αν φοράς η γραμμή του κορμιού σου. Μην το φοβηθείς και κρυφτείς μέσα σε μακριά υφάσματα αφού αυτόματα σου προσθέτεις πόντους.

-Απέφυγε τα παλτό με γούνινο γιακά αφού θα δημιουργήσουν ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.
Όλοι οι σωματότυποι πρέπει να δώσουν προσοχή στο μήκος από τα μανίκια του παλτό.Το σωστό μήκος στα μανίκια είναι να έχει δύο δάχτυλα μάκρος από τον καρπό.

Φρόντισε να εφαρμόζει σωστά στους ώμους σου. Για να καταλάβεις ότι εφαρμόζει σωστά δες τη ραφή από το μανίκι που πρέπει να είναι σε ευθεία με το τελείωμα του ώμου σου.

Για να είσαι σίγουρη πως το παλτό σου εφαρμόζει σωστά, σήκωσε τα χέρια σου σε ευθεία με τους ώμους (ανοιχτά προς τα έξω, σαν να κάνεις αεροπλανάκι) για να δεις αν νιώθεις άνετα.

Αν όταν σηκώνεις τα χέρια σου σηκώνεται αυτόματα μαζί κι όλο το παλτό και σου δημιουργεί μια "δυσκολία" τότε χρειάζεσαι ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα