Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι γυναίκες προτιμούν το αδυνάτισμα, οχι το sex!

Το περιοδικό «Fitness» ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν έναν χρόνο χωρίς να κάνουν έρωτα, με «αντάλλαγμα» να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.
Οι υπόλοιπες γυναίκες -από τις 2.400 που ρωτήθηκαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να
ήταν 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό, με την προϋπόθεση να απολαμβάνουν καλό σεξ.
Το 43% των γυναικών παραδέχθηκε ότι παραλείπει γεύματα τακτικά σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει και το 39% ότι έχει κάνει «δίαιτες πείνας»

Σύμφωνα με την έρευνα, 3 στις δέκα γυναίκες έχουν δοκιμάσει -αλλά δεν θα επαναλάμβαναν ποτέ- κάποια από τις δίαιτες των διασήμων, όπως η δίαιτα με βρεφικές τροφές της Τζένιφερ Άνιστον ή η δίαιτα αποτοξίνωσης με χυμούς της Γκουίνεθ Πάλτροου.


Όπως δήλωσαν, οι δίαιτες αυτές τις άφηναν υπερβολικά πεινασμένες για να μπορούν να τις συνεχίσουν.
«Οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν, γι’ αυτό είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν δίαιτες που έχουν γρήγορα αποτελέσματα.
Είναι η ιδέα του μαγικού χαπιού», δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού «Fitness», Παμ Ο’ Μπράιεν.«Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή δίαιτα, γύρω στις 1.500 θερμίδες την ημέρα, θα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα.

Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας.
Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, τρέξιμο ή σπίνινγκ. Απελευθερώνει ενδορφίνες και ενισχύει τον μεταβολισμό», πρόσθεσε.

Η μία στις πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι ασκείται τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα και η μια στις τέσσερις δήλωσε ότι έχει αφαιρέσει φωτογραφίες από το προφίλ της στο Facebook, επειδή πίστευε ότι φαινόταν χοντρή.
Το 27% απάντησε ότι έχει κάνει τόσες δίαιτες που… έχει χάσει τον λογαριασμό, ενώ το 44% δήλωσε ότι βρισκόταν σε δίαιτα την στιγμή της δημοσκόπησης.

Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/09/sex.html#ixzz1WlVpE0Q8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα