Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας


Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μπορούμε να τα πετύχουμε αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει γυναίκες που παρόλο που υστερούν σε εξωτερική εμφάνιση έχουν τον τέλειο άντρα και την τέλεια δουλειά. Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Η επιτυχία στη ζωή οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στην αυτοπεποίθηση που έχουμε και στη λάμψη που εκπέμπουμε η οποία είναι απόρροια της αυτοπεποίθησης μας. Πώς όμως μπορούμε να την τονώσουμε;

Αρχικά απαριθμήστε τα πράγματα που έχετε πετύχει σε αυτή τη ζωή. Ένα πτυχίο, μία προαγωγή, προσφορά σε συλλόγους ή μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς είναι λίγα μόνο πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είστε υπερήφανες.
Σκεφτείτε τα θετικά σας χαρακτηριστικά και προβάλλετε τα προς τα
έξω. Έχετε χιούμορ; Είστε έξυπνη; Είστε οργανωτική; Όποιο χαρακτηριστικό και αν έχετε τονίστε το και προβάλλετε το στους γύρω σας.
Όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε κάνει λανθασμένες επιλογές. Αν κάποια επιλογή που έχεις κάνει σε στενοχωρεί και σε έχει ρίξει ψυχολογικά μη το βάζεις κάτω. Σκέψου τι έμαθες από αυτή την επιλογή και προχώρησε μπροστά.
Περιποιήσου τον εαυτό σου. Φρόντισε την επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου ώστε να δείχνουν όμορφα και υγιή. 
Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου. Το shopping therapy δεν είναι τυχαία "therapy". Τα ψώνια μας ανεβάζουν αλλά και ανανεώνουν την εμφάνιση μας.

omorfaino.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου