Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ...

Σχέση ηλικίας γυναίκας και μπάλας...


Όταν η γυναίκα είναι 18 είναι σαν μπάλα ποδοσφαίρου, 
22 άντρες την κυνηγούν...
Όταν είναι 28 είναι σαν... μπάλα μπάσκετ, 
την κυνηγούν 10 άντρες.
Όταν είναι 38 είναι σαν μπάλα του γκολφ,
 μόνο ένας άντρας ασχολείται μαζί της.
Όταν είναι 48 είναι σαν μπάλα του ping pong, 
2 άντρες προσπαθούν να τη
σπρώξουν ο ένας στον άλλο... 

Οι γυναίκες είναι σαν...

...τα πλακάκια.
Αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή.

...το κρασί.
Ξεκινάνε σαν σταφύλια άγουρες, και είναι δουλειά μας να τις πατάμε και
να τις κρατάμε στο σκοτάδι μέχρι να μετατραπούν σε κάτι που μπορείς να
χαίρεσαι στο δείπνο σου.

...το τηλέφωνο.
Τους αρέσει να τις κρατάμε, να τις μιλάμε, αλλά εάν πατήσετε το λάθος
κουμπί θα ... χάσετε κάθε επικοινωνία. Τώρα ποιό είναι το κουμπί αυτό
... εξαρτάται από την κάθε γυναίκα.

...το τάβλι.
Ξεκινάς με τις πόρτες, συνεχίζεις με το πλακωτό και καταλήγεις στο ...φεύγα!!!

...τη σκιά.
Την ακολουθείς, σε αποφεύγει. Την αποφεύγεις, σε ακολουθεί.

...τα προφυλακτικά.
Τον περισσότερο χρόνο στο πορτοφόλι σου ή στην τσέπη σου!

...τα γραμματόσημα.
Όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε ή όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε
(βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω).

...τα λεωφορεία.
Αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη.

...το τσιγάρο.
Ξέρεις ότι βλάπτουν την υγειά σου, αλλά δεν το κόβεις, γιατί δεν κόβεται.

...τις τουαλέτες.
Οι καλές είναι πιασμένες και οι υπόλοιπες χεσμένες.

...τα πούρα.
Οι πρώτες ρουφηξιές είναι οι καλύτερες.

...τις θέσεις για παρκάρισμα.
Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές,
κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.

...τους υπολογιστές.
Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως λειτουργούν, σε εκνευρίζουν όταν
κολλάνε έκτος αν είναι νέο μοντέλο. Αλλά όπως και να το κάνεις τους
έχεις ανάγκη για να κάνεις τη δουλειά σου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα