Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάθριν Μίντλετον Πιο αδύνατη από ποτέ!

By

Κέιτ Μίντλετον new
Είναι γεγονός πως η Δούκισσα του Cambridge, Κάθριν, έχει μια πολύ κομψή σιλουέτα αλλά μήπως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει μερικά κιλά παραπάνω;
Βρετανικά δημοσιεύματα θέλουν την 29χρονη νεόνυμφη Δούκισσα να έχει χάσει αρκετά κιλά μετυά τον γάμο της. Κύκλοι του παλατιού μίλησαν για το θέμα αυτό στον Βρετανικό τύπο, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Δεν νομίζω πως έχουμε πρόβλημα, όπως είχαμε με την Νταϊάνα, σχετικά με το βάρος της. Δεν νομίζω πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ θα το ανεχτεί για πολύ, είναι πολύ προσεκτικός σε ότι
αφορά την Κέιτ, σε αντίθεση με τον Κάρολο και την Νταϊάνα».
Βέβαια, μπορεί να μην ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο 29χρονος πρίγκιπας για το βάρος της συζύγου του, αυτό όμως που είναι σίγουρο, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είναι ότι η Κάθριν είχε αρκετή προετοιμασία για την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στην Αμερικανική ήπειρο. Αλλά σύμφωνα με άλλες πηγές από τη Βρετανική βασιλική οικογένεια, το βάρος της μάλλον είναι και προσωρινό.
«Πιστεύω πως είναι φυσικά αδύνατη αλλά, ναι, αδυνάτισε αισθητά για τον γάμο της. Βέβαια, θα μπορούσα να το κατανοήσω για το κάθε κορίτσι που θέλει να αδυνατίσει για τη μέρα του γάμου της και τώρα έχει να επωμιστεί και το πρώτο επίσημο ταξίδι τους» δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του παλατιού ενώ άλλο άτομο συμπληρώνει: «Ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην επιτυχία του ταξιδιού τους».


Η Κάθριν με την ανανεωμένη, αδυνατισμένη σιλουέτα της.
http://www.yupi.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα