Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ

Για όλους εσάς που θέλετε να κάτι για να εμπνευστείτε προκειμένου να αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Σίγουρα θα ξετρελαθείτε με αυτά τα πρωτότυπα τραπεζάκια. Εάν ζείτε σε ένα σπίτι που του λείπει η θαλπωρή και είναι μονότονο, σίγουρα κάποιο από αυτά τα τραπεζάκια θα σας αλλάξουν όχι μόνο την ατμόσφαιρα του χώρου σας αλλά και τη διάθεσή σας.Το τραπεζάκι  Post-it table.  Όχι μόνο πρωτότυπο και χειροποίητο αλλά και χειροπιαστό. Είναι κατασκευασμένο από 5000 φύλλα χαρτιού. Είναι το ιδανικό τραπέζει για να κάνεις διάφορες εργασίες και σε βγάζει και από τον κόπο να ψάχνεις για χαρτί. Καλό εεε?


Το τραπέζι ρολόι. Ώρα για καφέ!

Το τραπέζι LED σίγουρα θα φωτίσει το χώρο σας.
Αυτό το τραπέζι μοιάζει σαν γιγάντια βούρτσα. Μπορείς όχι μόνο να βάλεις τα πόδια σου πάνω αλλά και να συγυρίσεις και το δωμάτιο.

Και αν λατρεύετε τα ψάρια αλλά δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο σπίτι σας για να φιλοξενήσει ένα ενυδρείο, υπαρχει λύση. Αν μη τι άλλο θα έχετε ένα ωραίο ζωντανό αποτέλεσμα.

Αυτό το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από μαχαιροπίρουνα. Όταν αναμίξεις πιρούνια, κουτάλια και μαχαίρια μπορείς να δημιουργήσεις σχεδόν όλα όσα χρειάζεται να έχει κανείς.

Το τραπέζι αυτό είναι για εκείνους που το τραπεζάκι τους τις περισσότερες φορές είναι ακατάστατο. Όταν καταφθάνουν επισκέψεις μπορείς πολύ απλά να κρύψεις την ακαταστασία άμεσα.

Η δημιουργική κατασκευή αυτού του τραπεζιού φέτες πορτοκαλιού μας αφήνει όλους άφωνους.

Αυτός ο παλαιστής σούμο μπορεί να συγκρατεί οτιδήποτε τοποθετήσεις στο τραπέζι. Αρκετά βολικό ε?Το τραπέζι "γυμνή γυναίκα" δεν είναι για όλα τα γούστα.

Και τελευταίο το απίστευτο τραπέζι puzzle που θα μπορούσε να ταιριάξει άνετα σε οποιοδήποτε χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου