Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ώρα να αγοράσεις μαγιό!



O Μάης μας έχει βάλει ήδη σε mood παραλίας με όλο το άγχος που συνεπάγεται αυτό! Ξεκίνησες
δίαιτα, γράφτηκες στο γυμναστήριο, βρήκες όμως το ιδανικό μαγιό; Δες εδώ όλες τις τάσεις για το καλοκαίρι και ανακάλυψε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ!

Stripes Strike


Οι χρωματιστές ρίγες έχουν κυριεύσει κάθε κομμάτι της μόδας, από τις τουαλέτες του κόκκινου χαλιού μέχρι τα casual T-shirts! Φυσικά τα μαγιό δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα! Ο οίκος Blugirl συνδυάζει μπλε με κίτρινο και πουά με ριγέ! Στην πασαρέλα του Movimento βλέπουμε πορτοκαλί, κίτρινες και κόκκινες ρίγες πάνω σε φλορλάλ print ενώ τέλος στον οίκο Les Copain οι καφέ και γκρι ρίγες στολίζουν ένα μπικίνι σε ρετρό ύφος.


Retro Chic

Τα μπικίνι με retro αναφορές στο κάτω μέρος που θυμίζουν ψηλόμεσο σορτσάκι επανέρχονται και φέτος! Τα είδαμε στην πασαρέλα του Marc by Marc Jaocbs διακοσμημένο με digital print, σε total black στους Les Copains και σε χακί με φλοράλ τσέπες στο show του Movimento.

Δέσε με


Η ταμπά ζώνη που λατρεύεις να φοράς πάνω από τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα φορέματά σου εμφανίζεται και στο φετινό beachwear! O Michael Kors τη χρησιμοποιεί πάνω από ένα λευκό ολόσωμο μπικίνι ενώ με την ίδια λογική εμφανίζεται και στην πασαρέλα του οίκου Lanvin. Το είδαμε και στο show του Salvatore Ferragamo σε γήινα χρώματα.

Crazy Prints


Τα prints υπάρχουν παντού! Floral, digital, ψυχεδελικά, τα prints κάνουν έντονη την παρουσία τους και στα μαγιό και γενικότερα το beachwear του καλοκαιριού. Φύλλα, λουλούδια και αφηρημένα μοτίβα αποτυπώνοναι σε μπικίνι, σορτσάκια και παρεό όπως είδαμε στα shows των Emilio Pucci, Paul & Joe και Bruno.
.tlife.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΥΝΤΑΓΗ CAKE POPS ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ!

28 comments   1o βήμα: Θα χρειαστούμε 2 κέικ(βανίλια ή σοκολάτα) τα οποία θα τρίψουμε σε ένα τάπερ με τα χέρια μας μέχρι να γίνουν τρίμματα. Αφού τα τρίψουμε τα αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε στο επόμενο βήμα. 2ο βήμα: Σε μπεν μαρί λιώνουμε ένα φακελάκι γλάσο σοκολάτας Γιώτης και 30γρ βούτυρο.Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει καλά και στη συνέχεια το ρίχνουμε στο κέικ που έχουμε τρίψει.Ανακατεύουμε-πλαθουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι το μείγμα μας να γίνει σαν μια μεγάλη συμπαγής μπάλα. 3ο βήμα :Κάνουμε με τη ζύμη μας μικρά μικρά μπαλάκια(εγώ τα έκανα μεγαλούτσικα γιατί έτσι μας αρέσουν καλύτερα)και τα βάζουμε στην καταψυξη να παγώσουν για 30'. σαν κεφτεδάκια δεν μοιάζουν??:) 4ο βήμα:A φού περάσει η μισή ώρα και έχουν παγώσει καλά τα βγάζουμε απο το ψυγείο και κάνουμε τρυπούλες με το ξυλάκι μας. Στη συνέχεια βουτάμε το ξυλάκι μας μέσα στη λιωμένη σοκολάτα (με την οποία θα επικαλύψουμε τις μπαλίτσες μας) και  το τοποθετούμε στην τρυπούλα πού

Mύθοι και αλήθειες για τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη

Μασάς τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, πιστεύοντας πως η συνήθειά σου αυτή σε προφυλάττει από την τερηδόνα και τα σφραγίσματα; Δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση σε καραμέλες και αναψυκτικά με γλυκαντικά φοβούμενη μην παχύνεις ή ακολουθώντας τις συμβουλές του οδοντογιατρού, που κατά την τελευταία σου επίσκεψη στο ιατρείο, σου σύστησε να προτιμάς προϊόντα δίχως ζάχαρη; Μήπως όμως, η πρακτική αυτή αντί να σε ωφελεί, σε βλάπτει; Τι κίνδυνοι κρύβονται πίσω από τσίχλες και αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη; Οι οδοντίατροι, που συνιστούν στους ασθενείς να μασάνε τσίχλα χωρίς ζάχαρη μετά το φαγητό, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσουν τις συμβουλές τους μετά τη δημοσίευση των ευρημάτων νέων ερευνών που δείχνουν πως η συνήθεια αυτή μπορεί να διαβρώσει τα δόντια. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό βρετανικό περιοδικό «British Dental Journal» υποστηρίζει πως υπάρχουν «κρυφοί κίνδυνοι» στα προϊόντα δίχως ζάχαρη, που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε φιλικά προς τα δόντια. Μια ομάδα επιστημόνων από τα

Η γήρανση του δέρματος… και πώς συμβάλλει η διατροφή…

Η γήρανση του δέρματος, οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες, είναι ιονισμένα μόρια οξυγόνου, τα οποία αφού οξειδώσουν τα κύτταρα, τότε τα καταστρέφουν. Σημαντική οδηγία, είναι να λαμβάνουμε τις σύνηθες – φυσιολογικές ποσότητες, τροφίμων τα οποία θεωρούνται ως αντιοξειδωτικά. Να σημειωθεί, ότι δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε σε παροξυσμούς και να επιδιώκουμε τη μέγιστου βαθμού κατανάλωση τέτοιων τροφίμων, διότι δρουν αντιστρόφως ανάλογα ως προς τη προστασία του οργανισμού, με αποτέλεσμα να θέτουμε τις βάσεις για πρόκληση τοξικότητας. Οι αντιοξειδωτικές τροφές, επιδρούν θετικά στο δέρμα, προστατεύοντας το κολλαγόνο και τους ιστούς από τις βλαπτικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Αντιοξειδωτικά τρόφιμα, είναι τα εξής: 1. Γαρίδες, μύδια και χταπόδι, με έντονη την περιεκτικότητα ψευδαργύρου. 2. Σκόρδο και κρεμμύδι, με έντονη την περιεκτικότητα σε αλλισίνη, η οποία προστατεύει το κολλαγόνο. 3. Κουνουπίδι και μα